Vælg en side

Når du går ind af døren B.93, lægger du alverdens problemer bag dig.

Ugens profil er Ivar Blegvad Jensen – han er født 18. januar 1963.- og han er den udvalgte i “93 èren”

Ivar arbejder som pilot, men er for de fleste kendt som fodbold og tennisspiller i B.93. Der er lidt usikkerhed omkring hvor mange officielle tenniskampe han opnåede, men på fodboldfronten er det fastslået at han opnåede 23 kampe på Divisionsholdet (det blev til fire flotte mål) i perioden 1986/91.

Ugens profil var en fysisk stærk forsvarsspiller, der ikke trak sig i tacklingerne, eller til festerne. Hans hovedspil var svært at finde bedre i B.93, og hans teknik var på et rimeligt niveau. Ivars hurtighed – eller rettere mangel på samme – betød at han befandt sig bedre i centralt end ude på kanten. Det fandt man ud af efter hans debutkamp mod B.1913, men det er en helt anden historie, som han gerne fortæller når du spørger ham.

Ivar spillede 79 kampe på 2. holdet (11 mål) i perioden 1982/93, og har spillet et utal af sekunda- og gammelmandskampe. Klassisk for Ivar er, at han giver sig 100% på banen og til festerne. Ivar altid spiller for holdet. Han har også siddet – i kort periode – i B.93 bestyrelse. Det er svært at finde et menneske, som ikke synes at Ivar er en god kammerat.

Grunden til jeg er i B.93
Både min far (Jørgen Ravn), min mor (Mette Pio) og søster (Eva Thoft) spillede tennis i B.93, så det gjorde jeg selvfølgelig også. Da jeg blev syv år startede jeg til fodbold hos legendariske Einar. Jeg scorede – tro det eller lad være – en masse mål, og kom på 1. puslinge. Har ikke spillet i andre klubber.

Det jeg holder mest af ved B.93
Klubben har et enestående kammeratskab, dette med stor diversitet. Når du går ind af døren på B.93 lægger du alverdens problemer bag dig og så er det kun fodbold der tæller. På banen bedømmes du på dine præstationer, og ikke for andet. På den måde løfter holdspillet i fodbold livet op på et stadie, som er svært at finde i det civile.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må være da jeg scorede min kæreste Ulla til B.93’s 100 års jubilæum under en fed fest, som blev holdt på det gamle anlæg. (Festen blev faktisk holdt i tennishallen, men derfor kan Ivar jo godt have scoret Ulla på det gamle anlæg/red)

Fem ting I skal vide om mig
1 … Har boet i El Paso (USA) i to gange to år, da jeg tog min uddannelse som pilot
2 … Er vild med Ryobi værktøj
3 … Er traditionalist. Mine børn har gået i samme børnehave og skole som mig selv og så bor jeg stadig i den ejendom jeg er født
4 … Er glad for at mad. Min Bøf Bourguignon er verdens klasse
5 … Elsker at vinde lidt penge fra Per Holm i kortspillet “Hjerterfri” og det sker tit.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg. Notér venligst Ivars position på topfotoet. Det var den han blev kendt for på banen, da han altid var i iltgæld.