Vælg en side

Er taknemmelig for at arbejde med så dygtige kollegaer.

 

Hiwa Samimi (født 17. august 1992) er ikke alene bror til Hooman, men også en dygtig og populær skikkelse i vores velfungerende tennisafdeling. Han arbejder som junioradministrator og fysisk træner.

Hiwas far Behzad Samimi, der også beskæftiger sig i tennisfaget hos Hillerød Tennisklub, præsenterede sønnerne for sport i opvæksten. Hiwa fortæller, at begge brødre – og deres far – alle har været igennem tenniscoach uddannelserne sammen, og Hiwa har selv arbejdet ved siden af farmand i Allerød Tennisklub “back in the days”.

Hiwa fortæller, at han har ikke stiftet familie endnu, men det kommer forhåbentlig en skønne dag. Hiwa Samimi er profil nr. 175, som vi har præsenteret i 93’eren, siden starten i marts 2017. Den første var klublegenden Gitte Arnskov.

Grunden til jeg er i B.93
Det er en klub, der tænker “ud af boksen” og ikke er bange for at gå nye veje. Dermed er der plads til forandringer og visioner. Jeg prøver at gøre en forskel gennem den fysiske træning – ved at udvide platformen for netop denne, så den “hæfter” mere til tenniskulturen.

Det jeg holder mest af ved B.93
Tenniskontoret. Er taknemmelig for at arbejde med så dygtige kollegaer over hele linjen.

Min største oplevelse i B.93 regi
At få lov at være en del af klubben og teamet.

Fem ting I skal vide om mig.
1 … Jeg elsker at træne
2 … Har også basketball som sport ved siden af tennis
3 … Er meget nysgerrig for at lære
4 … Hører altid Hip/Hop og Rap
5 … Min “guilty pleasure” er McDonalds.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.