Vælg en side

Vi præsenterer med glæde Henrik Surel som ugens profil i “93 `eren”. Han er for øvrigt nr 62 i rækken af klubpersonligheder, som vi har lagt på hver mandag – siden serien startede for over et år siden. Henrik er født d. 22. marts 1969 og er lærer, Vi kender ham bedre som en dygtig og dynamisk pigetalentchef i B.93`s fabelagtige pige/kvindeafdeling. Han oplyser informativt – til redaktionen – at han er søn af Merete og Bjarne Surel.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, da klubben har valgt at satse på pigefodbold. Jeg var med i pigesamarbejdet mellem HIK, Skjold og B93 (FA København), og senere blev en del af B.93. Jeg kommer oprindeligt som pige- og drengetræner fra Bk Skjold.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg er rigtig glad for B.93`s holdning til pigefodbolden, som generelt har svære vilkår i København. Pt er vi den eneste klub i KBH, der satser på pige-fodbold, hvilket kan ses at vi er repræsenteret på det højeste niveau i alle årgange.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største sportslige oplevelse i B.93 er de seneste 12 måneder, hvor vi i maj 2017 var i 3 pokalfinaler ud af 4 (og vandt de to), og at U14 og U16 vandt deres respektive Elite Øst-rækker i efteråret, OG at vi nu igen fik tre hold (og stor succes) i pokalfinalerne. Det eneste hold, der ikke kom i pokalfinalen er vores U16, men de fører til gengæld deres Elite Øst-række suverænt med maksimumpoint. Vi har dygtige piger i B.93 og flere er indover DBU talentcentre og landshold. Derudover udvikler vi flere pigespillere, så de også kommer med senere.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har tre børn, hvoraf de to spiller fodbold og en spiller badminton.
2 … Jeg overvejer at blive fuldtids veganer, trods jeg elsker bøffer.
3 … Jeg er lærer i matematik og cand. pæd. i Idræt
4 … Jeg ser VENNER på Netflix.
5 … Jeg har selv spillet fodbold i AB på højt niveau.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.