Vælg en side

Vi præsenterer med glæde Henrik Surel som ugens profil i “93 `eren”. Han er for øvrigt nr 62 i rækken af klubpersonligheder, som vi har lagt på hver mandag – siden serien startede for over et år siden. Henrik er født d. 22. marts 1969 og er lærer, Vi kender ham bedre som en dygtig og dynamisk pigetalentchef i B.93`s fabelagtige pige/kvindeafdeling. Han oplyser informativt – til redaktionen – at han er søn af Merete og Bjarne Surel

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, da klubben har valgt at satse på pigefodbold. Jeg var med i pigesamarbejdet mellem HIK, Skjold og B93 (FA København), og senere blev en del af B.93. Jeg kommer oprindeligt som pige- og drengetræner fra Bk Skjold.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg er rigtig glad for B.93`s holdning til pigefodbolden, som generelt har svære vilkår i København. Pt er vi den eneste klub i KBH, der satser på pige-fodbold, hvilket kan ses at vi er repræsenteret på det højeste niveau i alle årgange.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største sportslige oplevelse i B.93 er de seneste 12 måneder, hvor vi i maj 2017 var i 3 pokalfinaler ud af 4 (og vandt de to), og at U14 og U16 vandt deres respektive Elite Øst-rækker i efteråret, OG at vi nu igen fik tre hold (og stor succes) i pokalfinalerne. Det eneste hold, der ikke kom i pokalfinalen er vores U16, men de fører til gengæld deres Elite Øst-række suverænt med maksimumpoint. Vi har dygtige piger i B.93 og flere er indover DBU talentcentre og landshold. Derudover udvikler vi flere pigespillere, så de også kommer med senere.

Fem ting I skal vide om mig
1….. Jeg har tre børn, hvoraf de to spiller fodbold og en spiller badminton.
2. …..Jeg overvejer at blive fuldtids veganer, trods jeg elsker bøffer.
3. …..Jeg er lærer i matematik og cand. pæd. i Idræt
4. ….Jeg ser VENNER på Netflix.
5. ….Jeg har selv spillet fodbold i AB på højt niveau.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Mark Bernquist