Vælg en side

Vi fejrer selvfølgelig den forrygende oprykning for 1. senior for kvinder, ved at gøre holdets solide midterforsvarer Helene Bille Albrechtsen til ugens profil i 93’eren.

Helene (født 31. januar 1994) er studentermedhjælper i Erhvervsstyrelsens Internationale Afdeling og kandidatstuderende på CBS på linjen International Business and Politik. Hun har en storesøster, som bor i Skotland, og to (citat) “søde forældre, der er gode til at komme ud og støtte til kampene”. Hun følger traditionen med gode (og dirigerende ) midterforsvarere i B.93. Hun har imponeret i denne sæson, med et meget højt bundniveau. Hun er viceanfører på det hold, som vist har begejstret alle i B.93.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg nyder et rigtig godt fællesskab på kvindesenior holdet og at der er stor opbakning til pige- og kvindefodbolden i B.93.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved B.93, er de søde piger jeg spiller sammen med på 1. Kvindesenior og som jeg jo ser næsten hver dag. Vi har et stærkt hold, og det er både med hensyn til fodbolden og fællesskabet.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det har været en stor oplevelse for mig at spille vores hold op i 3F Ligaen. Det er en fantastisk rejse, det her seniorhold har været på, og at få lov til at være en del af det, er en fed oplevelse.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er Tottenham fan (en af de få …).
2 … Jeg er lidt en nørd (mine bøger fylder størstedelen af min lejlighed).
3 … Jeg elsker at synge, også for andre end mit brusehoved.
4 … Jeg har spillet på fodboldhold i fire forskellige lande (Danmark, Qatar, Skotland og Canada).
5 … Jeg er overbevist om at chokolade har helbredende evner.

Skrevet af Claus Vandborg.
.Foto af Mark Bernquist.