Vælg en side

Min drøm er at spille i Ajax Amsterdam.

 

Ugens profil er et af vores helt store talenter på vores 2. divisionshold, nemlig Hamid El Morjani El Idrissi (født 9. marts 2001). Han har lige færdiggjort sin HF på Herlev Gymnasium og bor i Tingbjerg med sin familie. Han fik debut ude mod Avarta i årets første kamp – som jo blev 1-1, men det druknede lidt i den forvirring som opstod efter Hamids debutkamp. En kamp hvor han gjorde det godt, og en kamp som han regner som en stor ting i sin karriere (se mere herunder). Hamid er for øvrigt profil nr. 178 i rækken af klubpersonligheder vi har præsenteret siden 93’eren startede i 2017.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i klubben, fordi det er en klub der er virkelige gode til at udvikle unge spillere og give dem chancen. Thomas og Patrick har også kun vist mig tillid og givet mig chancen på 1. holdet, hvilket jeg er meget taknemmelig for.

Integrationen fra U19 til seniorfodbold kan være svær, men i B.93 har jeg ikke kunnet mærke det særligt meget, da alle i og omkring holdet har hjulpet mig.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder mest af det sammenhold, der er på tværs af holdene. Alle kender alle og det er ikke kun på banerne, men på hele anlægget. Det føles lidt som én stor familie, hvilket jeg værdsætter meget.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse var helt klart min debut i 2. division ude mod Avarta tilbage i marts, og med støtten fra de dejlige fans ude på lægterne, var det et stort øjeblik for mig. Jeg havde spillet nogle få førsteholdskampe, men at starte inde og spille 90 minutter var et stort skulderklap for mig og samtidig et vidnesbyrd om hvor meget trænerstaben og klubben satser på ungdommen.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Min drøm er blive professionel fodboldspiller og spille i Ajax Amsterdam
2 … Jeg går til den til træning og kampe og det adrenalinsus, man får i nærkampe og dueller elsker jeg
3 … Jeg er født og opvokset i Danmark, men har rødder fra Marokko
4 … Jeg elsker at lære og vide hvad jeg kan forbedre mig på fysisk, taktisk, teknisk, og mentalt, og der er i trænerstaben gode repræsentanter, der kan lære af sig og vise hvilke knapper jeg kan skrue på for at optimere mine præstationer
5 … Jeg er generelt en glad og rolig person udenfor banen, selvom det i kampens hede godt kan virke anderledes.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Christian Midtgaard.