Vælg en side

Jeg er helt vildt glad for sammenholdet.

Talentfulde Gustav Wagner Frederiksen er født 29. oktober 2004, og studerer til dagligt på Niels Brock Idrætslinjen i 2.G, men ellers bruger han (meget) af sin tid på spille på U19 holdet i B.93. Det har han gjort det sidste halvandet år, og han har været oppe og snuse til divisionsholdets trup. Gustav spiller midtbane, men kan spille mange forskellige pladser. Han er desuden viceanfører på holdet.

Gustavs mor er altid ude og se sønnens kampe, og ses ofte i selskab med faderen, som har har spillet i B.93 i 50 år og stadig gør det. Der er måske en del af vores læsere,  der husker faderen som en midtbaneslider ved navn Jørgen F. Han var en spiller med et godt fighterhjerte, og var en klassisk anførertype, men han nåede dog ikke divisionsholdet. Det er der nok mange forklaringer på, men det fortæller Jørgen sikkert gerne, når I ser ham til en af Gustavs kampe.

Gustav har to brødre, som begge er yngre end dagens hovedperson, samt en lillesøster, og der er store forhåbninger til Gustav i B.93, hvor vi håber han vil blive ved med at udvikle sig.

Grunden til jeg er i B.93
Efter et år på Oure efterskole skulle jeg tilbage til storbyen og finde en klub. Det bedste bud på en klub som passede perfekt til mig var B.93, fordi de kunne matche mig med mine ambitioner, da det er en klub som kunne udvikle mig endnu mere.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg er helt vildt glad for sammenholdet, som vi har. Vi har det altid fedt i omklædningsrummet og på banen får vi spillet en helt masse god og flot fodbold.

Min største oplevelse i B.93
Min største oplevelse i B.93 indtil nu er vores tur til Portugal, hvor vi var nede og matche vores niveau mod nogle af de allerbedste i Europa. Vi slog Liverpool 3-0 og går videre som vinder af fra puljen efter at have spillet 1-1 mod PSV Eindhoven og Braga. Vi taber desværre semifinalen mod Porto efter straffespark. I kampen om 3. pladsen var modstanderen igen PSV. Jeg scorede til 1-0, men vi taber desværre igen på straffe. Det var en tur jeg aldrig glemmer, fordi vi gik “all in” med alt vi lavede og vi klarede det så godt.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er kæmpe Tottenham fan (som faderen er)
2 … Jeg er den dårligste taber
3 … Min første fodboldklub var Aalborg Freja
4 … Jeg er ikke glad for edderkopper
5 … Jeg elsker kød og chili.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto: Privatarkiv.