Vælg en side

B.93 har mange baner og gode faciliteter.

Denne uges profil er en af vores talentfulde målmænd. Vi præsenterer Gustav Andersen, født 1. februar 2006, der er en dygtig målmand for klubbens kompetente U17 Elite hold. På given foranledning oplyser Gustav at hans nærmeste familie består af far, mor og lillesøster. Gustav er profil nr. 230 som vi har præsenteret i rækken af klubpersonligheder, siden vi startede i marts 2017.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg havde en ven der skiftede til B.93 da jeg selv spillede i B 1903. Han foreslog det så til mig og jeg syntes det lød spændende og jeg ville gerne prøve noget nyt, fordi jeg havde været i B 1903 siden jeg var tre år gammel. Så blev det B.93 og jeg har ikke fortrudt det siden.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det gode fællesskab. Siden jeg er kommet til klubben, er jeg kun blevet mødt med glade smil og venlige mennesker. B.93 har mange baner og gode faciliteter.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det var i Holland. Jeg tror jeg var U12 spiller på det tidspunkt. Vi havde en så stor trup på det tidspunkt, at vi kunne stille op med to hold i den turnering. Vi havde klaret os rigtig godt i turneringen og det gjorde det andet hold også, så vi ender med at møde hinanden i finalen. Jeg har en af mine bedste kampe og reddede nogle store chancer, fx en der sidder helt oppe i krydset. Så vi ender med at vinde og havde håneret hele turen hjem til Danmark

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg bor i Gentofte
2 … Jeg er født i England
3 … Jeg går i 8. klasse på Gentofte Skole
4 … Jeg er ordblind
5 … Jeg har engang ligget på hospitalet i tre måneder, hvor jeg ikke kunne tale.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Claus Vandborg.