Vælg en side

Jeg ser alle de kampe jeg kan med FC Barcelona.

 

Vi præsenterer Gurpaul ”Shorty” Singh Rehal (født 22. januar 1981) som ugens “93’er”. Han er bankuddannet og har udover finans undervist og arbejdet med coaching og ledelse. Gurpaul r dog pt. jobsøgende.

Gurpaul en del af Fodboldbestyrelsen med fokus på pigeafdelingen i B.93. Han er født og opvokset i Rødovre, men bor pt i Gilleleje. Ugens profil fortæller, at han er fuld af beundring og respekt for det eminente akademiarbejde de udfører ved “La Masia”, hvilket luner mit store FC Barcelona hjerte. Han oplyser, at alle Barça’s kampe bliver nøje fulgt uanset hvor i verden han er – selv på toppen af Himalayas bjergkæde …

Gurpaul har derudover alle dage haft en svaghed for brasiliansk samba bold, og ikke mindst hollandsk total fodbold. Han får set næsten alle kampene ved de større fodboldslutrunder.

Bonusinfo
Gurpaul er ved at skrive en bog om Indien sammen med den tidligere journalist Bo Gabriel Karlsen (der også er en del af B.93’s Old Boys afdeling).

Grunden til jeg er i B.93
Den gudsbenådede fodboldspiller Martin Odderskjer Jensen trak mig med ned i klubben i sin tid, og her har vi så tænkt os at være resten af vores dage. Derudover har både Senior og Junior Drachmann været enormt inkluderende over for undertegnede, både på såvel inde på som uden for banen.

Derudover må jeg sige, at B.93’s Old Boys-familien, med kammeratskab/sammenhold, netværk, hygge, fodboldture/-rejser og ikke mindst røverhistorierne, vil jeg for intet i verden gå glip af. Kan fortælle så meget at ferier, fester, møder, private aftaler osv. bliver alt sammen decideret nøje planlagt ud fra hvilke dage og tidspunkter vi har vores to ugentlige træninger på.

Det jeg holder mest af ved B.93
Old Boys ånden og kulturen på godt og ondt. Der er så meget historie og så mange ildsjæle i klubben, der sætter klubben højere end noget andet. Alt fra de frivillige, trænerne, medhjælperne, den daglige ledelse til sportschefen. Alle dem der tager den ekstra tørn, der gør at hjulene drejer rundt og derved inspirerer alle os andre dødelige til at gå i deres fodspor. Vi skal derfor huske at sætte pris på hinanden og være gode til at rose hinanden, så alle lige føler sig set og elsket.  Der er gode folk omkring klubben, som Benny Gerneke, der spæder private midler til, blot for at klubben kan køre rundt. Det er virkelig unikt og prisværdigt, og et eller andet sted samtidigt også vildt inspirerende for alle os andre dødelige. Det må næsten være Dansk Divisionshistorie?
Nyder også vores sammenkomster med venskabsklubben OB.

Min største oplevelse i B.93 regi
At vinde det sagnomspundne og mytiske ”Five A Side” tilbage i januar 2017 sammen med bl.a. den legendariske fodboldekspert Jørgen ”Ost” Monberg Jensen, der efter 50 år endelig fik sin længe ventede titel og pokal med undertegnende på holdet. Vil opfordre alle til at deltage i næste års version, der kommer til at løbe af stablen lørdag 9. januar 2021. Super stemning, nye kammeratskaber, gode præmier og ikke mindst årets hyggeligste fodbolddag i B.93.

Jeg er derudover sikker på, at min næste største oplevelse i B.93 regi ender med at blive til sommer, når 1. Kvindesenior rykker op i Gjensidige Kvindeligaen. Så kom og støt op om 1. Kvindesenior holdets fem hjemmebanekampe her i foråret, så vi kan få endnu et smukt kapitel i klubbens stolte historie, og ikke mindst få B.93’s navn på alles læber igen.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har spillet basketball på eliteplan, og som ungdomsspiller været inde over diverse unions- og landshold. Senest været i DM finalen i streetbasket i 2011, og efterfølgende trænet/undervist i streetbasket
2 … Jeg vandt i 2016 Rødovres Ildsjælepris (2610 Prisen) for netop mit engagement i nævnte
3 … Jeg har tre rekonstruerede korsbånd (to gange i højre, og en gang i venstre), to meniskoperationer, en brækket fod, en påsyet finger, en brækket kno, hælspore, to nethindeløsninger, et utal af forstrækninger, forstuvninger og alt det andet der er glemt i farten … and still counting
4 … Elsker fart, spænding og alt hvad der har med en motor at gøre, især vintage og veteran
5 … Har pt. to veteran motorcykler og et par bilprojekter hos vores kære ”Onkel” ved Sahota Autopladeværksted i Rødovre, hvor jeg er kommet siden barns ben.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg