Vælg en side

Jeg føler der er empati i B.93.

Som årets sidste profil i 93’eren har vi valgt Fritz Niko Busch, der er født 10. april 1970 og leder af klubbens (Bredde) Ungdomsafdeling (U13-U19).

Fritz er bosat på Frederiksberg og gift med Therese. Sammen har de Albert på 13 år, som spiller i B.93 og en hund ved navn Charlie samt en nu voksen datter fra tidligere.

Fritz sender denne hilsen til medlemmerne i B.93:

– Jeg arbejder hver dag, for at opbygge et tæt samarbejde imellem Bredde Ungdom og Akademi, med en tydelig blå linje igennem de ting vi gør.

– Således vi kan sikre endnu flere dygtige spillere af egen avl i fremtiden ender på vores bedste årgangs hold i klubben.

– Det opnår vi blandt andet ved at bruge samme træning metodik og spiludtryk. Vores klub DNA skal skinne igennem på alle ungdomshold. Langt mere end det gør i dag.

– Derfor vil jeg sætte nye tiltag igang løbet af 2024, som skal hjælpe både trænere og spillere på alle vores B-hold til at følge den samme retning.

– Det giver muligheden for at fremtidsikre en sund, god og konkurrencedygtig “Bredde afdeling” i B.93.

– Godt nytår.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg blev hentet til klubben af Simon ‘Pablo’ Bodsholdt tilbage i marts 2021.

Han kendte mig fra mine syv år som årgangsansvarlig i Brønshøj Bk., hvor vi havde stået overfor hinanden som trænere et par gange.

Simon mente han havde et U12 hold, som var et perfekt match til mig, og DET VAR DET!

Spillerne og deres forældre omkring det 2010 hold og jeg var et perfekt match og som tiden gik, blev jeg mere og mere forelsket i klubben og alle de dejlige, varme og dygtige menesker der er her. Jeg fulgte holdet ind i ungdommen og slap dem så herefter. Heldigvis er langt de fleste af spillerne stadig i klubben og på gode hold.

Kort efter gav Pato mig U17 B, som jeg varetog en sæson, og nu er jeg her i denne stol, for at gøre mit absolut bedste for at sikre spillere, trænere, og forældre føler sig set og hørt, og ikke mindst føler de er i den helt rette klub. Som deler deres ønsker, drømme og filosofi:

ENKELTHED – UDFORDRENDE INDSATS – KÆRLIGHED.

Det er derfor jeg har sagt ja til jobbet, og det vil jeg kæmpe for hver dag.

Det jeg holder mest af ved B.93
EMPATI er et nøgle ord i min verden.

Jeg elsker at være et sted, hvor man føler sig værdsat, og hvor alle hjælper hinanden på kryds og tværs, høj som lav. Jeg føler der er empati i B.93, og det vil jeg gerne gøre mit til forbliver. Det håber jeg også minE kollegaer synes jeg gør.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da mit U17B+ hold spillede rækkefinale mod min gamle klub Brønshøj Boldklub i november 2022. Der var over 500 mennesker i Tingbjerg den aften. Det hele kogte, og der var fyrværkeri og vild stemning. Speciel kamp for mig, og super kamp for spillerne at være med i.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Opvokset i Aalborg, flyttede til Hovedstaden i 1999.

2 … Spillet fodbold på godt niveau indtil jeg var U15 (Lindholm IF), Oldboys / Veteran i Brønshøj Bk., og Floorball på Eliteplan for AaB (1996-1998).

3 … Udover sport har musik altid været min store passion, og det var også her min erhvervskarriere blev skabt.

4 … Først som radiovært og producer på The Voice og sidenhen som pladeselskabsmand.

5 … Adidas Copa Mundial støvler bør indføres til at være obligatorisk på alle børne- og ungdomshold. Hvis de var gode nok til Péle er de vel også god nok til vores børn. Kald mig bare gammeldags.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra arkiv.