Vælg en side

Jeg har haft mange gode oplevelser i klubben.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er Freja Marie Pedersen (født 14. marts 2005), så den kvikke læser har luret at det er Frejas fødselsdag denne tirsdag – et stort tillykke fra webredaktionen.

Når Freja ikke spiller på vores bedste kvindehold, går hun i 2.G på Frederiksværk Gymnasium. Hun bor hjemme med sine forældre og lillebror.

Freja er bedst som back på 1. Kvindesenior, og cheftræner Rasmus Good fortæller om Freja, at “hun spiller med stort mod og intensitet, så vi tror på at hun kan blive en rigtig dygtig spiller hos os og hjælpe os rigtig meget både på kort og langt sigt.”

Freja kom til B.93 allerede i 2017 efter at have spillet i Melby-Liseleje IF og Frederiksværk Fodbold Klub.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i ’93, fordi miljøet er rigtig godt både på og uden for banen. Jeg har været i klubben siden jeg spillede U13, så jeg er på en måde lidt vokset op i klubben. Jeg har udviklet mig meget mens jeg har været her, og det kan jeg takke mine trænere i klubben for.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved klubben er det gode sammenhold og fællesskab vi har. Når man er sammen så meget som vi er, så er det vigtigt at man kan sammen, og det kan vi. Det gør bare tiden på banen dét meget bedre.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har haft mange gode oplevelser i klubben. Nogle af de største må være da vi vandt Future Cup eller da vi ubesejret vandt den bedste U14 række. Vi har også været på Mallorca to gange og spille turneringer der. Og selvfølgelig også at få debut på kvindesenior.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har gået til fodbold i næsten 11 år
2 … Mine yndlings klubber er Liverpool og Real Madrid
3 … Min yndlings fodboldspiller er Ronaldo
4 … Jeg sover altid hos Mamme, sammen med Grønhøj, når vi har tidlige kampe i Jylland
5 … Jeg går nærmest kun i Jørnæs.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af Christian Midtgaard. Portrætfoto af Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.