Vælg en side

Klubbens spillestil passer godt til mit spil.

 

Ugens profil – og den første profil i 2021 – er en af vores mange gode spillere fra vores 1. senior for kvinder, nemlig Frederikke Troldborg, der er født 4. januar 2002. Frederikke fortæller, at hun “bor med mine forældre og min ene storesøster. Jeg har også en storesøster og storebror som begge er flyttet hjemmefra så jeg er den yngste af fire børn.”

Hun går i 3.G på Niels Brock. Frederikke kom fra BSF, hvor hun blev årets spiller og efter sit skift til B.93 har dagens profil vundet U18 pokalturneringen og DM i Futsal for vores klub. B.93 har store forventninger at der kommer flere fine sejre på Frederikkes cv i fremtiden.

.. . og så har Frederikke for øvrigt fødselsdag på denne kolde mandag – regn selv hendes alder ud.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg spiller i B.93, da jeg for næsten fire år siden valgte at skifte, fordi jeg fik muligheden for at spille U18 DM og være i et miljø, hvor jeg kunne udvikle mig rigtig meget. Klubbens spillestil passer godt til mit spil, hvorfor det var et oplagt valg at rykke hertil og jeg har sidenhen udviklet mig en masse.

Det jeg holder mest af ved B.93 
100% sammenholdet både på og uden for banen. Når man kommer tidligt i klubben er der altid nogle man kan sidde og hyggesnakke med og til træning er koncentrationen i top og folks “konkurrence-gen” kommer altid frem når vi spiller.

Min største oplevelse i B.93 regi
Nogle af mine bedste oplevelser i B.93 har været vores træningslejre til Tyrkiet, hvor vi både fik super meget ud af det socialt i form af underholdning om aftenen og fodboldmæssigt via masser af træning og kampe.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har spillet fodbold i næsten 12 år
2 … Da jeg kom til klubben startede jeg med at spille back, men er nu midtbane
3 … Jeg bliver kaldt Trolle
4 … Jeg bor i Hareskov
5 … Jeg har masser af energi, så bruger min fritid på at være sammen med vennerne eller være hjælpetræner for nogle små drenge i Hareskov.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.