Vælg en side

Ugens profil er et af mange esser fra vores fine tennisafdeling, nemlig Frederikke Nørgaard (født 21. januar 1993). Frederikke er Senioransvarlig i Tennisafdelingen. Frederikke er født i Herning og studerer HA Almen til daglig (erhvervsøkonomi).

 

Frederikke blev medlem af B.93 i 2014, og hendes tid har tilladt at hun har optrådt på vores 3. hold ind imellem. Pålidelige rygter fortæller, at hun har et godt samarbejde med de øvrige i tennisafdelingen. Frederikke er profil nr. 102 i rækken af klubpersonligheder vi har præsenteret.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede i Tennisafdelingen i B.93 på grund af Hooman, som på daværende tidspunkt stod for Seniorafdelingen. Han kontaktede mig i forbindelse med et nyt koncept (STU, webred.). Hooman stod og manglede trænere, og spurgte om jeg havde lyst til at starte med at undervise i B.93. På daværende tidspunkt var jeg i gang med at flytte til København pga. studie (Frederikke boede på daværende tidspunkt i Lyngby, webred.). Jeg takkede ja tak og derefter tog det fart. Jeg har arbejdet i B.93 siden og fik ansvaret for Seniorafdelingen sidste år.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er sammenholdet vi har – både til daglig på kontoret og med medlemmerne. Den gode stemning samt de gode faciliteter.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er klart det fremskridt, der er sket på seniorsiden – fra at have undervist på STU til nu at kunne videreudvikle konceptet med ca. 230 medlemmer til træning hver uge. Vi er en klub i udvikling, men det kræver også at vi har ressourcerne til at støtte op om denne udvikling. Vores spillere (i alle aldre) bliver bedre og bedre, hvilket vi skal kunne håndtere og videreudvikle på.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Startede til tennis, da jeg var tre år gammel
2 … Er fuldstændig vild med Mokai, hvilket Herning kan være grunden til ;-)
3 … Er målrettet og til dels stædig
4 … Er en arbejdshest
5 … Er ikke bleg for at hjælpe, hvor behovet er størst, tage imod nye udfordringer samtidig med at vi sammen som kollegaer kan spille organisationen endnu bedre.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Privat.