Vælg en side

Vi har med et “levende mirakel” at gøre, nemlig vores talentfulde keeper Frederik Keil Bruhn. Han fik en meget kompliceret skade i en træningskamp tilbage i 2016, og blev dømt færdig som fodboldspiller, men viste en ufattelig vilje.

Han træner igen med truppen, og er en meget populær personlighed i omklædningsrummet. Frederik købte sig fri fra arbejde, og tog med truppen på træningslejr i Tyrkiet, hvos han arbejdede som assistenttræner med stor ivrighed. Ugens profil arbejder som studentermedhjælper i Deloitte Legal, og læser Cand.merc.jur på Copenhagen Business School. Hvis alt går efter planen, bliver han færdig til næste sommer. Derudover har han en (citat) “skøn kæreste”. Jeg var overbevist om, at Frederik fortjente at blive udnævnt som ugens profil i 93’eren.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93, fordi jeg som ungdomsspiller blev hentet hertil af Michael Hjortkjær. Mit skifte til B.93 er nok en af de bedste beslutninger jeg nogensinde har truffet. Jeg har fået utroligt meget af klubben, både på og udenfor banen. Mange af mine bedste kammerater har jeg netop mødt i B.93. Helt generelt er jeg vild med menneskerne i klubben. Der er så mange personer i B.93 som gør et kæmpe stykke arbejde, og er med til at skabe nogle fede rammer (ingen nævnt, ingen glemt).

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder utroligt meget af fællesskabet i klubben, netop fællesskabet i B.93 har gjort at jeg betragter klubben som et frirum i en ellers travl hverdag. Der bliver knoklet på banen og hygget bagefter, hvilket jeg virkeligt nyder.

Min største oplevelse i B.93 regi
Viareggio Cup i Italien med B.93 U19 var en stor oplevelse, da vi spillede imod nogle store italienske hold. Derudover kan opbakningen, som jeg fik i forbindelse med min knæskade i 2016, nævnes som noget der betød utroligt meget for mig, og som gav mig lysten til at komme tilbage. Jeg gjorde “comeback” med Greve for ganske nylig, hvilket havde enorm sentimental værdi for mig.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg idoliserer Nicolas Nielsen, da han repræsenterer alt hvad B.93 står for, og samtidigt er en hammer dygtig målmandstræner.
2 … Fodboldkarrieren kan slutte brat, og jeg er derfor stor fortaler for, at fodboldspillere prioriterer deres uddannelser.
3 … Jeg elendig i et køkken, hvorfor jeg typisk ender med at snitte grøntsager.
4 … Født og opvokset på en gård i Allerød, og har boet på Nørrebro de seneste 5 år.
5 … Jeg har vundet tre World Cups i Karate, og har en forkærlighed for kampsport.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.