Vælg en side

VI har en af klubbens mest sympatiske folk, som ugens udvalgte i 93’eren. Find Juhl Jensen (født 6. marts 1952 ) er gift med Pernille, og de har en datter og to sønner. Han er pensionist nu, efter at han har haft mange forskellige jobs – det sidste som kalibreringstekniker hos Lundbeck.

Find har spillet 251 kampe (der er ikke planer om flere umiddelbart) og lavet 24 mål på 1. senior. En af de kampe var pokalfinalen i 1982, hvor han blev erklæret klar i sidste øjeblik, og det betød at en meget ung Claus Vandborg gled ud af holdet efter opvarmningen. Uanset hvordan jeg vender og drejer det, var det nok godt for B.93. Find er et meget sympatisk menneske.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg tror jeg var ni år, da jeg startede i 93. Første dag i klubben jeg husker det tydeligt: Mødte en mand i forvasket blå buks og rød trøje samt et håndklæde rundt om halsen. Jeg gav hånd og bukkede pænt og stak så hænderne ned i lommen. Han kiggede bare på mig, og jeg blev lidt mærkelig til mode og vups var hænderne oppe af lommerne, hvor efter at jeg fik at vide at jeg kunne klæde om på 1. sal i Pavillonen, Jeg vendte mig om og begyndte at gå, da der lyder en høj stemme: “Alt gang foregår i løb her”. Ja, det var jo så Poul Zølck – som så var min træner i hele min lilleputtid.

Det jeg holder mest af ved B.93
Alle de herlige mennesker jeg har lært at kende – en hel del har jeg jo kendt i over 50 år. Det sociale fællesskab i klubben, samt mange oplevelse med gutterne. Klubben var mit andet hjem. Jeg var næsten i klubben hver dag i min ungdomstid. Jeg tror da at klubben også har været med til at forme mig lidt gennem min opvækst.

Min største oplevelse i B.93 regi
Der er mange. Med talentholdet til Lissabon hvor “Garfar” viste os hvordan man klarer en 3. halvleg også.

Min første kamp på 1. holdet mod Vanløse. Vores overlevelsekampe i efteråret i 1977. Vi var bagud med 7 point og 7 kampe igen. Vi fik 11 ud af 14. Aviserne skrev, at “det var lettere at lære en ko at danse tango end at B.93 ville klare frisag”

At vinde pokalfinalen i Parken og derefter slå Dynamo Dresden i Europa Cup’en.

Fem ting I skal vide om mig.
1 … Mødte min Pernille i B.93 og har tre dejlige voksne unger med hende
2 … Er leder af Fanø’s veteran-afdeling med ca. 40 medlemmer og træner to gange om ugen
3 … Kommer for lidt i klubben (B.93)
4 … Løber på ski 6-8 uger om året i Norge (fruen er nordmand)
5 … Spiller stadigvæk ludo med Chris (blå), Tøth (rød) og Eddie (grøn), og jeg er bare den sande mester.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.