Vælg en side

Det jeg holder mest af i klubben er sammenholdet.

Navnet er Eva Aliya Setrallah Larsen. Hun er født 1. september 2009 og for nylig fik hun debut på i den landsdækkende U16 DM række, hvilket understreger Evas store talent. Eva starter på Bellahøj Idrætsskole efter sommerferien, og ellers spiller hun på klubbens talentfulde U14 og U16, primært som central midtbane. Eva bor hjemme hos sin far og mor, hvor der også er en lillebror på 11 år (ham vender vi tilbage til senere).

Lynhurtige Eva Setrallah Larsen har sat ny rekord. Til trods for hun blot er U13-spiller har hun fået debut i den landsdækkende U16 DM række. Dermed er Eva den yngste spiller, der har optrådt i rækken for B.93, som vi også fortalt i nyheden 23. juni 2022.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede i B.93 sidste sommer, da jeg blev tilbudt at spille på et pigehold. Det var dejligt da jeg næsten hele mit liv har spillet på drengehold.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af i klubben er sammenholdet blandt spillerne og trænerne, og jeg er vild med hvordan klubben udfordrer og udvikler mig.

Min største oplevelse i B.93
Det var klart, da jeg fik debut i U16 DM rækken i marts 2022, og selvfølgelig de stævner og ture vi har været med indtil videre.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er en pige med meget energi
2 … Når jeg ikke er til træning, så  bruger jeg det meste af min tid med serier og film
3 … Jeg startede til fodbold som 4-årig
4 … Min drøm er at bo og spille i Paris, selvfølgelig i PSG
5 … Min bedsteven er min bror Jonas.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.