Vælg en side

Det bedste er at B.93 er en rigtig god klub.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er Esther Wanda Flagstad de Tusch-Lec, der er født 28. maj 2012. Esther går i skole på Ingrid Jespersen Gymnasieskole, Østerbro, og på svaret om hendes familie, svarer Esther at det er mor og far samt lillesøster Naomi på syv år, og så må vi ikke glemme lillebror Balthazar på tre år.

De elsker tennis i Esthers familie. Hendes far og farfar spiller også i B.93 og så træner Esther tit med sin fætter Columbus, som også spiller i turneringsgruppen. Og så er de vilde med at se tennis derhjemme, når der er de store Grand Slam-turneringer. Esthers yndlingsspiller af alle er Rafael Nadal, og hos pigerne synes hun Emma Raducanu spiller fedt.

Esther er i Turneringsgruppen, som træner hver dag og spiller turnering – eller holdkamp – næsten hver weekend.

Grunden til jeg er i B.93
Det hele startede med at jeg begyndte at spille med min ven Jacob og min fætter Columbus, men de blev hurtigt rigtige gode og kom på turneringsholdet. Jeg spillede så på tennisskolen ved Parken.

En dag blev vores træning på tennisskolen rykket til Sporsløjfen på grund af regnvejr og så fik jeg lov at træne med turneringsholdet. Efter træningen spurgte træneren mig om jeg synes det havde været sjovt at træne med dem. Det håbede han jeg syntes, for fremover skulle jeg spille med dem. Næste dag startede jeg i turneringsgruppen og her har jeg spillet lige siden.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det bedste er at B.93 er at det en rigtig god klub og med et  virkelig godt sammenhold. Jeg går aldrig i SFO længere. Min SFO er nu i klubben, hvor jeg er hver dag efter skole. Når vi ikke træner, så synes jeg også det er mega hyggeligt at lave te og hygge nede i klubben med de andre. Mange af mine bedste venner har jeg i klubben, og dem som jeg træner med hver dag.

Min største oplevelse i B.93 regi
De bedste oplevelser jeg har i B.93 er helt klart når vi tager på træningslejr, for eksempel til Båstad. Det er så sjovt og hyggeligt og noget jeg glæder mig til hvert år.

Jeg synes også det er sjovt, når vi er flere sammen ude til turnering og holdkampe. Så hepper vi på hinanden og prøver at hjælpe hinanden med gode råd og sådan. Det er sjovest når vi vinder. Til gengæld er det ikke så sjovt, når vi skal spille mod hinanden, men sådan er det en gang i mellem og så er vi lige gode venner efter kampen uanset hvem der vinder.

Fem ting I skal vide om mig:
1 … Jeg har 110 Pico-elastikker. Hver gang jeg har fødselsdag eller til jul, så ønsker mig Pico-elastikker eller tennisting
2 … Noget af det bedste jeg ved er at spise running sushi. Jeg elsker at man selv kan sidde og selv tage de ting man har lyst til, og når det så også er sushi er det bare så lækkert
3 … Min yndlingsfarve er turkis
4 … Min yndlingsdrik er Bubble Tea. Jeg tror faktisk ikke der findes noget bedre end Bubble Tea
5 … Jeg medvirker i en tv-serie på DR som hedder Orkestret, hvor jeg spiller datteren Alma. Det er megasjovt, men jeg tror ikke jeg skal være skuespiller. Så meget hellere tennisspiller.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto fra privatarkiv.