Vælg en side

Der er et godt socialt miljø i B.93.

Vi præsenterer Emilie Normann Langhorn, der er født 11. september 2001 som den udvalgte til 93’eren denne gang. Emilie studerer Kemi og Teknologi på Danmarks Tekniske Universitet (DTU) i Lyngby, og er begyndt på 2. semester i februar.

Hendes plads på banen er på midtbanen (6’er eller 8’er) og hun er en vigtig spiller på vores dygtige 1. Kvindesenior. Emilie er vokset op på Amager med sine forældre og tvillingesøster Trine. For et par måneder siden flyttede hun hjemmefra på et kollegie.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg spiller i B.93, da det er en klub med hårdtarbejdende mennesker, som prioriterer udvikling både som hold, men særdeles også individuelt, hvilket tiltaler mig enormt meget.

Det jeg holder mest af ved B.93
At komme i B.93 er et godt afbræk fra studiet og er et dejligt frirum for mig, da der altid er nogle at snakke med om stort og småt. Netop dette er noget jeg værdsætter enormt meget, særligt fordi der et godt socialt miljø i B.93 –  for mig at se, er en af grundstenene til, at man sammen kan få succes på fodboldbanen.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da jeg for nylig skrev kontrakt med klubben, hvilket selvfølgelig er et stort skulderklap og noget som jeg er utrolig stolt af. Samtidig ser jeg også disse kontrakter som et udtryk for en klub i udvikling samt en klub, der forsøger at følge med de tendenser, som man ser indenfor kvindefodbold i dag.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er kæmpe konkurrencemenneske og mange vil mene, at jeg er en utrolig dårlig taber (og vinder)
2 … Jeg har tidligere spillet i Fremad Amager, Sundby Boldklub, BSF og Brøndby IF
3 … Jeg har en tvilling. Vi blev født samme dag som tvillingetårnene i New York kollapsede (Nine-Eleven)
4 … Jeg var en del af DBU’s kvindekommission for flere piger og kvinder i fodbolden, som blev nedsat i 2016
5 … Min familie vil sige: En humørspreder både positivt og negativt.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Rasmus Lykke fra LokalUpdate.dk.