Vælg en side

Det er nemt at udvikle sig i B.93.

Ugens profil er Emilie Koch Zeeberg, som for øvrigt er profil nummer 257, siden denne serie af klubprofiler startede. Emilie er født 20. august 2008, og går går i 7. klasse i Gentofte. Ugens udvalgte til 93’eren spiller på U14 Elite Piger, og bor (når hun ikke er i klubben) sammen med sin mor, far, storesøster, storebror og sin hund. Emilies mor Ulla er holdleder på datterens hold, og Ulla er også med i Fodboldbestyrelsen.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg ville gerne prøve noget nyt, så derfor tog jeg til prøvetræning og det var rigtigt sjovt. Man lærte en hel masse, fællesskabet er vildt godt. De andre piger jeg spiller sammen med, er virkelig dygtige, så derfor valgte jeg at skifte klub.

Det jeg holder mest af ved B.93
Der er altid god stemning. Det er nemt at udvikle sig i B.93, da jeg spiller sammen med en masse dygtige piger, og så er vi også venner uden for fodbold. Man kommer på et par sjove ture til udlandet en gang imellem.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i B.93 er uden tvivl da vi var på Mallorca, fordi at det var sjovt og hyggeligt. Vi udviklede os fodboldmæssigt, og vi blev endnu bedre venner en hvad vi allerede var.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg går i skole på Kildegård privatskole i Gentofte
2 … Jeg bor i Lyngby
3 … Jeg kan ikke lide lakrids
4 … Jeg vil gerne blive professionel fodboldspiller
5 … Jeg har været i klubben siden sommeren 2020.

Skrevet af Claus Vandborg
Foto af Ulla Zeeberg.