Vælg en side

Det bedste ved B.93 er sammenholdet.

I denne version af 93’eren møder vi målmand Dennis Veile Andersen, som er født 17. juli 1979. Dennis er vognmand med eget firma. Når han ikke flytter ting, er han målmand på Veteranholdet. Han er dog ude i øjeblikket på grund af problemer med lyskenproblemer, men fortæller at han håber og være tilbage til den nye sæson.

Dennis er en af de målmænd, som burde have haft divisionskampe, men det er svært at forklare hvorfor det ikke skete. Som de vågne har regnet ud, har den altid sociale og gemytlige Dennis lige haft fødselsdag.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg spillede i den lokale Beboerklub Firkantens Boldklub på Nørrebro, da min daværende klassekammerats far mente at jeg skulle over i en rigtig fodboldklub, så tak til Aki for og tage mig med. Der stod jeg om 9-årig og var solgt fra første dag og mega stolt over jeg spillede på 2. miniput under selveste Steve Klein.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det bedste ved B.93 kan siges meget kort: Sammenhold.

Min største oplevelse i B.93 regi
Som spiller i klubben har jeg haft en masse fantastiske oplevelser. Turneringer i udlandet, topscorer til lagkagestævnet osv.

Oprykningen til Superligaen vil stå som noget helt specielt, stemningen på stadion, festen i klubben og da jeg sluttede festen af klokken fem om morgen på mit drengeværelse. Der tog jeg telefonen og ringede til Herning Fremad for at ønske dem tillykke med tredjepladsen. Jeg prøvede at komme med et officielt bud på Abdul Sule fra B.93. Til min overraskelse blev linjen hurtig afbrudt …

Fem ting I skal vide om mig
1 … Går under kælenavnet “Badebold”
2 … Far til Sofie og Mathilde
3 … Har en kæmpe passion for Tour de France
4 … Har spillet i HB og Vestia med Claus Vandborg som træner, men aldrig haft ham som træner i B.93.
5 … Har været københavnermester i håndbold.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.