Vælg en side

Jeg har elsket B.93 hele mit liv.

I denne version af 93’eren har vi David Azoulay Pedersen (født 5. oktober 1979) som er ansat / medejer i Sportyfriends Aps.

David har 93 i blodet, og er det man kalder en ægte “93 `er”.

David er træner/holdleder for et U11 (2012) hold i B.93, og hans lillebror er den nu tidligere divisionspiller Simon Azoulay Pedersen, men begge Davids andre brødre (Adam og Jonatan) har også spillet i klubben. Han har tre sønner på 13, 10 –  og den yngste kun tre år. Den ældste har spillet i klubben, den mellemste spiller her nu på det hold David træner – og den yngste starter snart.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg blev meldt ind i B.93 som seks-årig, hvor jeg blev trænet af legendariske Hilmer og Ulrik Ulriksen. Jeg har elsket B.93 hele mit liv og har været i klubben lige siden mikroputtiden, dog med forskellige roller. Men jeg elsker at komme i klubben, og gjorde det gerne hver dag – klubben er som en familie for mig.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg blev en del af en meget stærk årgang 1979’ere under ledelse af blandt andet Jernmand, Nico Hjeds, Jimmy Arne, Johnny Hansen (som desværre er død) og Oste-Jørgen Jønke. Vi har vundet KM mange gange udendørs og indendørs, og fået bronze ved DM to gange. Det jeg holder allermest af, er at jeg stadig ser mine venner fra B.93 her 30-40 år senere som mine allerbedste venner. Vi ses næsten dagligt. Sammenholdet, stoltheden, klubfølelsen. Jeg ser flere af dem jeg startede med i 1985 komme og tage trænerroller i klubben den dag i dag. Jeg bliver så stolt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Oprykningen til Superligaen. Vi festede hele natten og dagen efter skulle jeg til sidste studentereksamen. Jeg kom halvfuld i min beskidte B.93-trøje, men bestod og fik hatten på. Jeg var så glad og stolt.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Er født og opvokset på Østerbro, hvor min familie ejede restauranten Plaza De La Reina som var sponsor for en hel del ungdomshold i gamle dage. Ligesom mange hold bespiste restauranten i forbindelse med afslutninger og fejringer
2 … Jeg spillede på kontrakt i klubben fra jeg var 15 år indtil jeg blev skadet med korsbåndet i knæet som 19-årig. Jeg nåede at blive hevet op i Superligatruppen af Peter Grahn og fik tre kampe på bænken i Superligaen, men fik dog 0 minutter på banen
3 … Jeg stiftede den allerførste udgave af fanklubben De Hvide Engle sammen med Navin Oksen. Vi fandt på navnet og fik startet det hele op
4 … Jeg sad i bestyrelsen i B.93’s amatørafdeling, og det var meget spændende da Elkjær og Thomas Olsen var en del af den professionelle afdeling og sad med til møder
5 … Jeg står bag “Jul På Slottet”, som jeg startede i 1998 sammen med Dan Petersen og Johan “Sneglen” Lange. Det er en tilbagevendende årlig begivenhed, hvor årgang 1979 og trænere og ledere mødes 28. december og spiller fodbold, holder julefrokost og fest. Vi inviterer gerne vores venner og bekendte, men det udviklede sig hurtigt til at være en dediceret B.93-fest. Vi startede ovre i klubhuset (det gamle anlæg) hos Sanne og rykkede over til det nye klubhus hos Ole og Phong. Vi har været på Park et år, men de sidste mange år har vi været i Frederiksberg Hallerne. Vi har flere år været flere end 400 gæster.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Kim Gudmand.