Vælg en side

Vi kigger udenlands, når vi præsenterer årets første personlighed i “93`eren”. Det er ikke mange spillere klubben pt. har udenfor landets grænser, men dette er en af dem.

Navnet er Daniel Barir (født 30. juni 1996), og han spiller aktuelt i USA. Daniel var 1. seniorspiller I B.93. Han er søn af Lars og Sharon, som næppe behøver den store præsentation, hvis man kender noget til elitemiljøet i klubben.

Daniel er indbegrebet af det man kalder en fin fyr, og han har gode sociale relationer til alle omkring sig. Dagens profil er en god offensivspiller – ikke mindst pga. sin speed. Daniel er nr. 97 i rækken af klubpersonligheder, som vi har præsenteret hver mandag siden marts 2017.

Grunden til jeg er I B.93
Jeg er i B.93 på grund af glæden ved at spille I trøjen med den positive spillestil og stærke værdier i klubben. B.93 er et fantastisk udviklingsmiljø med mange ambitiøse talenter og man er omringet af folk der oprigtigt ønsker en det bedste, hvilket desværre er sjældent i et konkurrencemiljø. Da jeg først kom til på U17 holdet var det første gang meget længe, at jeg følte mig fri til at udvikle mit eget spil.

Det jeg holder mest af ved B.93
At der altid er plads til lidt smil og leg til træning – uden at det går udover intensiteten og koncentrationen.

Min største oplevelse I B.93 regi
Debut for 1. senior i foråret 2018. Den kom efter en forholdsvis lang skade lige inden sæsonstart, og det var en speciel og sentimental følelse at blive skiftet ind på Østerbro Stadion for første gang I hjerteklubben.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Min livret er Emmanuel Ogudes stærke pasta med kylling
2 … Jeg ramte ved siden af målet på landsdækkende TV efter at have rost den nye VM-bold
3 … Jeg er fan af FC Barcelona, Arsenal og B.93
4 … Jeg er pt. ved at færdiggøre min uddannelse i USA, men vender hjem om et halvt år for udelukkende at fokusere på fodbolden
5 … Jeg spillede uden hestehale som ungdomsspiller, indtil min daværende træner (Jan Michaelsen) påstod at jeg ikke kunne orientere mig ordenligt uden.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto af MarkB, portræt af Christian Midtgaard.