Vælg en side

Jeg er glad for den modtagelse jeg har fået i B.93.

 

Ugens profil burde jo være en fra vores 2. divisionshold, taget i betragtning de starter turneringen i denne uge (helt præcis ude mod Avarta på søndag kl. 13), og sådan blev det … og så endda holdets anfører.

VI præsenterer 1. herreseniors anfører Christian Stokholm (født 16. april 1992). Christian blev hentet i Bk. Frem til efterårsturneringen 2018. Han har bl.a spillet fodbold på Færøerne (i 2011) og var i Brøndby som teenager. Stokke (som hans kælenavn er) har dags dato spillet 49 kampe for B.93, og lavet tre må. Vi håber han får en sejr i kamp 50. Han er studerende og kærester med Camilla. Christian er et meget sympatisk bekendtskab og en fornøjelse at have i B.93.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til, at jeg skiftede til B.93 var, at jeg trængte til noget ny luft og nye udfordringer. Da jeg så hørte om projektet i ’93, hvor der er stor fokus på ungdommen, kunne jeg 100 % se mig selv i det miljø og bruge nogle af de erfaringer, jeg har fået gennem tiden. Så det var egentligt ikke så svær en beslutning, da det blev bragt på bordet og jeg blev hurtigt enige med klubben.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder allermest af det sammenhold, som der er i truppen og generelt ned igennem hele klubben. Det er en klub med en masse traditioner og dét, at alle kender hinanden, synes jeg er fedt og får en familiefølelse frem, som er utroligt tiltalende for mig.

Min største oplevelse i B.93 regi
Her ville de fleste sige deres debut, men da min var rimelig kort og medførte et flækket øjenbryn, har jeg svært ved at vælge den. Jeg tror umiddelbart min største oplevelse, har været den modtagelse jeg har fået af truppen, klubben, ledelse og selvfølgelig de fremragende fans vi har.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Der er blevet skrevet meget om kortspil hos tidligere ”ugens 93’ere” i den nuværende trup, men jeg uden tvivl den bedste kortspiller i truppen
2 … Jeg trives i rollen som en leder og vejleder for de unge i klubben
3 … Jeg skal have en lille dreng til maj
4 … Jeg skal giftes til september med min søde kæreste Camilla
5 … Jeg er ikke i familie med Nikolaj Stokholm (komikeren).

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Christian Midtgaard.