Vælg en side

Ugens profil – som for øvrigt er nr. 92 i rækken af klubpersonligheder i 93’eren, – er Christian Piltoft Johansen (født 15. februar 1993). Han er U19 assistent træner, men dagligt læser han Idræt og Biologi på Københavns Universitet. I sommer påbegyndte han “Kandidaten”. Christian er født og opvokset i Esbjerg, og har spillet hele sin tid som ungdomspiller i EFB. Han flyttede til København, da hans storebror og storesøster begge bor her – han fortæller han ikke ikke har fortrudt at flytte til hovedstaden. Christian er et godt eksempel på, at vi har meget dygtige trænere i vores ungdomsafdeling.

Grunden til jeg er i B.93
Efter et par år hvor jeg ikke selv havde spillet fodbold, fik jeg mod på at hoppe ud på den anden side af kridtstregerne. Jeg har spillet imod B.93, da jeg var ungdomsspiller, og kendte derfor lidt til klubben. Jeg har til februar 2019 været i klubben i tre år, og stiger stille roligt op på listen over længst anciennitet.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder mest af det daglige arbejde på træningsbanen med dedikerede spillere og livet på trænerkontoret.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da jeg med mit U13 hold deltog i et stævne i Athen, hvor vi vinder puljen over AEK Athen, Aris Thessaloniki F.C. og KAC Marrakesh. Vi møder Galatasaray i kvartfinalen og taber 2-0. Det var en kæmpe oplevelse for spillere og trænere, at vi i B.93 kan konkurrere på dette niveau.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg er fra Esbjerg
2 … Min all time favorit spiller er Alan Shearer
3 … Mine favorit trænere er Maurizio Sarri, Ralf Rangnick og Rene Maric
4 … Jeg har aldrig scoret på straffespark, men har desværre brændt mange
5 … Jeg har tidligere bombet kasser ind for B.93 – dette sidst 2 .senior spillede i KS.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af MarkB