Vælg en side

Jeg er glad for tilgangen til pigefodbold i B.93.

 

Hendes navn er Caroline Skov Johansson, og hun er født 12. juli 2006. Caroline fortæller, at hun startede med at lege og spille fodbold med sin storebror og far i haven. Hun spillede også meget fodbold i børnehaven og begyndte hurtigt til fodbold i GVI (Gentofte Vangede Idrætsforening).

GVI havde ikke nogle pigehold til hendes alder (5 år), så Carolines første år på bolden var med drenge, der var en årgang ældre end hende. På et tidspunkt fik hun nok af at spille med drenge og holdt en pause, men vendte tilbage på et pigehold nogle år efter. Caroline har nu været i B.93 i snart to år, hvor hun spiller 8’er positionen og er anfører på U14 Elite Piger 06. Caroline er profil nr. 168 i rækken af klubpersonligheder her i “93 >`eren”

Grunden til jeg er i B.93
Jeg flyttede til B.93 sommeren 2018, fordi jeg manglede udfordringer i min egen klub. Valget blev så til B.93 efter nogle prøvetræfninger rundt omkring. B.93 var det sted, hvor de andre piger var dygtigst, og jeg følte mig bedst tilpas med spillestilen og trænere.

Det jeg holder mest af ved B.93
Noget jeg er særlig glad for ved B.93, er den tilgang til pigefodbold, for jeg ved den er anderledes andre steder. Jeg kommer selv fra en klub, hvor piger fik meget mindre plads at spille på end drenge, og så er jeg rigtig glad for vores trænere som vi både kan have det sjovt med, men de kan også tage det alvorligt og er meget dygtige.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det var da vi vandt vores række i efteråret 2018 og ca. fire måneder efter blev pokalmestre i 2019, og så selvfølgelig vores tur til Mallorca i oktober 2019, hvor vi fik spillet noget rigtig god bold.

Fem ting I skal vide om mig
1 … I kan kende mig på mine lyse krøller
2 … Jeg elsker at lave mad
3 … Jeg elsker at være udenfor og være fysisk aktiv
4 … Jeg spiller altid for at vinde
5 … Jeg elsker hunde, specielt vores boxer Eddie.

 

Skrevet af Claus Vandborg
Fotos fra familiearkiv.