Vælg en side

B.93 er min hjerteklub.

Vi har fundet en af klubbens mange dygtige målmænd til 93’eren denne gang. Det drejer sig om Benicio Christian Pená, der er født 21. marts 2003. Han går i 3.G på Gefion Gymnasium, og bor sammen sin mor og lillebror. Han er i vores divisionstrup og regnes som en meget dygtig og ambitiøs keeper. Benicio er nummer 274 i rækken af klubpersonligheder vi har præsenterede siden vi startede denne “never ending tour” i marts 2017.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til jeg er i B.93, er at det for det første er rigtig godt sted at udvikle sig i, både fordi trænerstaben og spillerne altid arbejder hårdt og dedikeret for at nå det ekstra og det næste step.

Udover det er det en klub som gerne vil spille fodbold og være en masse på bolden, hvilket passer perfekt til min spillestil som målmand, da jeg elsker at være på bolden og være med i opbygningsspillet.

Det jeg holder mest af ved B.93
B.93 er min hjerteklub. Jeg har været her i 16 år og har stort set en relation til alt i klubben.

Ud over det er miljøet ude fra fodboldbanen godt, og jeg nyder selv at bruge tid med holdet og menneskerne i klubben og på slottet. Det er nærmest som mit andet hjem. Det er dét jeg holder mest af ved B.93

Min største oplevelse i B.93 regi
Det var da jeg fik debut og for første gang løb ind på Østerbro Stadion med klubbens altid støttende fans i ryggen. Det var en kæmpe oplevelse og noget som jeg vil huske for altid.

Den anden var da vi sidste år vandt i U19 divisionen. Det var også specielt, da vi som det første U19 hold i ’93 vandt divisionen.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har været i klubben siden jeg var tre år gammel, og har været igennem alle årgange i klubben
2 … Mit helt store mål er at leve af fodbold og spille i FC Barcelona
3 … Jeg er fra Danmark, USA og El Salvador
4 … Jeg mener selv at jeg er den af keeperne, der har den bedste fod i truppen
5 … Min yndlingsserie all time er Prison Break.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Hans Duelund Larsen.