Vælg en side

Det er skønt at B.93 har fået så stort et pigeakademi.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er et af vores store talenter, fra den dynamiske pigeafdeling, nemlig Asia Matilde Di Nicola (født 15. juli 2006).

Når Asia ikke træner eller spiller kamp, arbejder hun i en isbutik. Hendes største glæde er dog når hun spiller fodbold på U18 Øst holdet, hvor hun primært spiller 6’er på banen

Asia bor sammen med sin mor, far og normalt lillesøster på 15, som dog lige nu er på efterskole.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg har spillet i klubben siden jeg var 10 år. Det har altid været en klub med fed energi og gode mennesker, og det er altid dejligt at være nede i klubben. Desuden ligger B.93 i perfekt afstand fra skole og hjem for mig.

Det jeg holder mest af ved B.93
Dét med at være omgivet at god energi og fede mennesker, som har den samme interesse for fodbold som en selv. Det er skønt at B.93 har fået så stort et pigeakademi op at køre, som er fyldt med piger som altid har det dejligt, når vi er sammen i klubben.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har desværre ikke fået lov til at opleve de mest specielle oplevelser endnu i B.93 regi, men hvis jeg skulle nævne en ville det være træningslejren til Spanien med pigesiden i 2023, hvor vi havde nogle fede træningsdage og spillede mod de lokale.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg går i 2.G på Gefion Gymnasium.
2 … Jeg er halv dansker og halv italiener.
3 … Jeg er Juventus-fan.
4 … Har næsten spillet alle pladser på banen undtagen målmand.
5 … Elsker at stå på ski i de italienske alper.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto fra privatarkiv.