Vælg en side

B.93 er den bedste beslutning jeg har truffet i min fodboldkarriere.

For at lægge op til årets sidste divisionskamp, har vi valgt vores dygtige keeper Aris Nikolaos Halling Vaporakis som ugens profil i 93’eren. Aris er født 6. januar 1995 og ansat i Depanneur (der jo er et velkendt navn i B.93) som Retail Assistant Manager. Vores 1. holdskeeper har en dansk mor, en græsk far og en tvillingebror. Aris bor sammen med sin bror på Nørrebro.

Aris debuterede i 2020 i hjemmekampen mod Næsby, hvor B.93 vandt 4-0. I 2020/21 sæsonen var Aris valgt som målmand i 27 af de 31 kampe, og beviste gang på gang han er en dygtig keeper.

Grunden til jeg er i B.93
Efter lidt af en nomadetilværelse i jagten på fast spilletid, blev jeg præsenteret for muligheden om at komme til B.93.

Jeg havde altid set B.93 som en sovende kæmpe, grundet de stolte traditioner der er i klubben og de spillere klubben har produceret. Og da planerne for det sportslige setup tiltalte mig meget, takkede jeg ja til at starte i B.93.

Siden er det gået slag i slag og jeg vil mene, at det at spille i B.93 er den bedste beslutning jeg har truffet i min fodboldkarriere.

Det jeg holder mest af ved B.93
Der er i de seneste par år blevet opbygget et miljø, og en kultur, hvor man stræber efter at udvikle sig. Derfor er B.93 et sted hvor jeg hver dag har muligheden for at blive bedre.

At klubbens hold er samlet på Slottet, gør at alle er tæt på hinanden og skaber en stemning af sammenhold og fælleskab, som man ikke finder andre steder. Derudover er B.93 en klub med en enorm rummelighed overfor alle slags mennesker. Samtidig har vi en fantastisk hjemmebane fyldt med fans der skaber en fed kulisse, som gør at jeg ser frem til at spille foran dem hver uge.

Min største oplevelse i B.93 regi
De største enkeltstående oplevelser må være vores pokaleventyr, hvor vi slog AaB ud og spillede lige op med AGF over to kampe. De kampe viste hvad holdet er i stand til at præstere og har været sindssygt lærerige. Jeg vil dog fremhæve den nuværende udvikling som vi er i gang med, hvor vi hele tiden skubber grænserne for den gode præstation.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Mit største fodboldidol er Iker Casillas
2 … Jeg startede hos en mental coach for lidt over to år siden, og det er noget jeg vil anbefale til alle – store som små
3 … Jeg bruger mere tid på min foamroller og i styrkerummet, end ude på fodboldbanen.
4 … Jeg har fundet en passion for at bage brød – der er intet som hjemmebag
5 … Jeg har truppens flotteste ben.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto fra pokalsensationen med sejren over AaB: Gastón Szerman / Gonzales Photo. Portrætfoto af Christian Midtgaard.