Vælg en side

I klubben er der mange dygtige trænere.

Den udvalgte til 93’eren denne gang er fra vores dynamiske tennisafdeling. Her er Anna Skovgaard Hansen, som er født 17. juli 2007. Anna er tennistræner i B.93 (og går samtidig i 8. klasse på NZG). Hun spiller selvfølgelig sin tennis i vores dejlige klub. Anna har en storesøster, der har spillet og en lillebror som stadig spiller her i B.93 – så det var et let valg for den dygtige tennisspiller at vælge vores klub.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede fordi min storesøster gik til tennis i klubben, og da jeg først startede, blev jeg hurtig glad for både sporten og klubben. Nu kommer jeg i klubben hver dag og spiller ofte turneringer i weekend, hvilket jeg altid ser meget frem til. Jeg har lært meget om mig selv via tennis, fx hvordan jeg reagerer i pressede situationer, og hvordan jeg kan muntre mig selv op.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved B.93, er det gode sammenhold vi har. Når man kommer til træning hilser alle og der er god stemning, som er noget man både kan mærke til træning og til holdkampe.

I klubben er der også mange dygtige trænere som gør træningen både sjov og lærerig, hvilket har gjort at jeg har udviklet mig meget. B.93 har også et meget hyggeligt anlæg, som gør at man har lyst til at blive og hænge ud efter træning.

Min største oplevelse i B.93 regi
I 2019 var jeg med til at vinde U12 DM for hold, og det er bestemt en oplevelse, jeg aldrig glemmer. På holdet havde vi et helt unikt sammenhold. Vi kørte alene til Fyn med vores træner. Med bilen fuld af høj musik, “bland-selv” slik og med ens hjemmelavede armbånd var vi klar til at vinde guldet.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg startede til tennis i 2017 og har aldrig skiftet klub.
2 … Jeg kommer fra en stor familie, hvor vi er fem børn og jeg er midterbarnet.
3 … Min baghånd er mit bedste våben.
4 … Jeg har mødt nogle af mine bedste venner i B.93
5 … Jeg elsker at give min viden og kærlighed til sporten videre, det gør jeg bl.a. som træner.

Skrevet af Claus Vandborg.
Fotos af Henrik Wessmann.