Vælg en side

Med stor glæde præsenterer vi Anders Crüger Lund (født 6. juni 1976).

 

Anders er juniortræner og holdturneringsansvarlig for vores succesfulde tennisafdeling. Han er kæreste med Jeanette, og sammen har de Naja.

Anders fortæller selv her:

– Ud over tennis, som generelt optager meget af min tid, bruger jeg min fritid sammen med venner og familie. Jeg går typisk på café, i biografen eller til koncerter. De seneste 3 år har jeg deltaget i festivalen Copenhell. Det betyder dog ikke jeg kun er til musik i den hårde genre. Til daglig hører jeg typisk sangere / bands som David Bowie, The Doors, Queen, The Cult, Nirvana, Tindersticks, Fields of the Nephilim.

– En anden interesse jeg har, som jeg dog har forsømt de senere år, er lystfiskeri. Især kystfiskeriet tiltaler mig. Om aftenen bruger jeg gerne en time på læsning eller Youtube. Pt. læser jeg tennisbøger, ellers har det primært været filosofi

Grunden til jeg er i B.93
– Sport har altid været en stor del af mit liv og som dreng var det især tennis og fodbold jeg brugte meget tid på. Som voksen genoptog jeg tennis efter en længere pause og startede i B.93. Grundet en ankelskade fra fodbold måtte jeg i 2009 stoppe med at spille tennis, men fik muligheden for at bevare kontakten til tennis gennem trænergerningen. Jeg fik ansvaret for familietennis hver lørdag i B.93, som jeg varetog ved siden af mit daværende arbejde som IT- og forretningskonsulent. Jeg fandt ud af at tennis var det jeg virkelig brændte for, og til min store glæde startede jeg den 1. januar 2019 i B.93 på fuld tid.

Det jeg holder mest af ved B.93
– Det gode sammenhold og den uformelle tone vi har i trænergruppen samt vores tilgang til tingene. Vi er gode til at få sat ting i gang og eksekvere.

– Alle vores medlemmer, uden dem var der ikke nogen klub. Den positive “ånd” der hersker i klubben.

Min største oplevelse i B.93
– Der er mange gode oplevelser i B.93, men den største oplevelser har været at følge familietennis fra den spæde start med to familier til i dag, hvor holdene er fyldt op med glade børn og forældre.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har en datter på 13 år, som spiller tennis i B.93
2 … Jeg var kicker på et amerikansk fodboldhold i 1993
3 … Jeg værdsætter humor og selvironi højt
4 … Er tidligere klubmester i B.93
5 … Jeg tror på træningstalent og hårdt arbejde.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Hooman Samimi.