Vælg en side

Den afholdte træner pendler med glæde fra Frederikssund for at udvikle spillerne i Pigeafdelingen.

 

Hans navn Anders Schak Bossen (født 25. januar 1990), men han bliver altid kaldt Bossen – jeg kaldte ham dog Anders, da jeg mødte ham ham en råkold vinteraften i Ryparken. Anders’ funktion i B.93 er cheftræner for U16 Elite Piger, og han er meget stor Man United-fan. Så stor at hans svar – i første udkast af denne version af “93’eren” – under sidste kategori – var at han ville af med Mourinho som manager for holdet fra Old Trafford. Man må sige Anders har fået sin vilje der. Han er for øvrigt profil nr. 105 i denne række af personligheder fra B.93, som vi har præsenteret siden marts 2017.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg brænder for at udvikle pigefodbolden, og der er B.93 et af de bedste steder. Vi har et ret unikt træningsmiljø, hvor potentialet er kæmpe stort. Vores mantra “Er du god nok, er du gammel nok” synes jeg er vigtigt ift. udviklingen af spillere. Ikke fordi pigerne skal hastes igennem systemet, men fordi vi tør give pigerne chancer, viser dem tillid, og tør udvikle på deres spidskompetencer selvom det koster på den korte bane. Det skaber et unikt trænings- og udviklingsmiljø, som jeg holder meget af at være en del af.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg holder mest af den stemning og sammenhold, der er i klubben. I Pigeafdelingen hvor jeg har min daglige gang, er der et godt sammenhold mellem trænerne, hvilket betyder der altid er opbakning og sparringsmuligheder. Samtidig er den træningskultur, der er opbygget, ekstrem vigtig for mig.

Vi har mange dygtige og talentfulde spillere på alle årgangene, hvilket man også kan se på landsholdene og talentcentrene, hvor B.93 er stærkt repræsenteret. På trods af den store konkurrence er der altid en god stemning holdene i mellem, men også internt på holdene, hvor vi formår at presse spillerne, opretholde sund konkurrence, udvikle spillere og holde dem sultne, uden at det går ud over en sund respekt og kæmpe sammenhold.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da vi med U16 holdet udspillede FCN i pokalkvartfinalen på Farum Stadion her i efteråret. Efter en periode med svingende resultater gik tingene op i en højere enhed den onsdag aften, hvor pigerne aldrig gik på kompromis med vores spillestil og koncept. At vinde kvartfinalen så overbevisende mod en stærk modstander, fordi vi lykkedes så godt med vores måde at spille fodbold på, var et kæmpe boost i hele truppen.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg startede i B.93 1. august 2018
2 … Jeg er til daglig folkeskolelærer, hvor jeg underviser i matematik, samfundsfag, historie og specialundervisning
3 … Jeg er også landstræner for fodtennislandsholdet
4 … Jeg bor i Frederikssund, men kører gerne den lange vej for at være i en klub som B.93
5 … Jeg mener, at Paul Scholes er en af de mest undervurderede midtbanespillere nogensinde.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.