Vælg en side

Ugens profil i “93 `eren” er en vigtig faktor til kvindeholdets store succes – vi præsenterer Amanda My Sandell Madsen (født 29. marts 1995) som profil nr. 62 i serien af B.93’s personligheder.

Amanda (eller My som de fleste kalder hende) jobber som fodboldtræner for seks-årige drenge i KFUM, og arbejder i Idrætsvuggestuen “Mini Ajax” på Vesterbro. Hun er lige blevet leder på et projekt i DBU, hvor hun – i samarbejde med folkeskoler i Københavns kommune – arbejder på at få flere piger tilsat spille fodbold. Hun læser idræt på Københavns Universitet på andet år.

My er viceanfører på 1. senior og fortæller hun har “en mor, en far, masser af søstre, og en lillebror – alle med samme forældre” Hun har en kæreste som selv spiller 2. division.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er helt klart i B.93, på grund af det sammenhold vi har på 1.holdet. Vi har et fællesskab, som er svært at finde på andre hold, og så er vi skide ambitiøse. Jeg været med til at føre holdet op fra Kvindeserie Øst, så jeg er også i B.93, for at være med til at færdiggøre det, som jeg har været med til at starte.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er helt klart de piger der spiller på holdet – kort og godt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i B.93 var helt klart da vi blev nummer to i 1. division, og derved sikrede os en plads i Kvalifikationsligaen. Som oprykker fra Kvindeserie Øst overraskede vi alt og alle – dét var en FEST!

Fem ting I skal vide om mig:
1 … Jeg er en humørspreder.
2 … Jeg er rap i replikken, og har som regel altid liiige en kæk kommentar.
3 … Jeg er et konkurrencemenneske – herinde er jeg ambitiøst og målrettet.
4 … Og så er jeg vaske ægte blondine.
5 … Jeg har før hen spillet rigtig mange år på eliteniveau, både som junior og som senior, men måtte dog stoppe, da jeg fik to korsbåndsskader. Derfor spiller jeg med en lille skinne nu, meeeen nu er jeg på vej tilbage.

Foto af Mark Bernquist.
Skrevet af Claus Vandborg.