Vælg en side

Jeg har mega gode trænere.

Som en lidt tidlig julegave præsenterer vi Albert Helvad Leedsager, der er født 30. marts 2012 som profilen i 93’eren. Albert spiller på klubbens talentfulde U11 B+, hvor han bidrager både med godt humør og et stort talent.

Albert har en storesøster der hedder Ava på 13 år, og bakkes op af sin familie omkring sin fodbold. For eksempel støtter mor og far op til fodboldkampene. Og så har Alberts morfar spillet i B.93. Hans navn er der sikkert en del som kender: Jens Helvad – som også er dommer i en del af hjemmekampene. Alberts mormor er også en velkendt personlighed fra Østerbro, nemlig Jo Helvad.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede med at spille fodbold i Østerbro IF, men der var ikke nok modstand. Min bedste ven Hugo spiller på U11 Elite og han havde fortalt mange gode ting om klubben. At det var en seriøs klub og man fik meget mere modstand. Så derfor skiftede jeg til B.93 i august 2021. Det var en rigtig god beslutning.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg har mega gode trænere. Og jeg er blevet en dygtigere spiller efter jeg er kommet til B.93.

Træningen er sjov og seriøs og vi træner på et godt anlæg. Det bedste er niveauet. Der er god modstand i kampene. Det betyder, at jeg møder nogle der spiller på samme niveau som mig og det fede ved det, er at kampene bliver spændende.

Niveauet gør også at jeg ser de andre lave nogle gode finter og flotte driblinger, som jeg kan lære af og man kan også lære af at tabe kampe nogle gange og lære at håndtere det, hvis det bare ikke er for tit.

Jeg har nogle rigtig gode holdkammerater og mange nye venner i B.93.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har to store oplevelser:

Sparekassen Danmark Cup på B.93’s anlæg. Det var rigtig fedt at spille på hjemmebane og gøre mine forældre stolte. Vi fik en 2. plads i vores pulje.

Den anden oplevelse er Fredericia Indoor Liga Cup 2022. Fordi det var sjovt at spille indendørs fodbold. Der kan man f.eks. lave flere lækkerier med bolden. Vi havde mange meget spændende kampe og vi ville så gerne i finalen. Vi endte desværre med at tabe i finalen og fik en 2. plads.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg har rigtig meget krudt i røven
2 … Jeg elsker fodbold virkelig højt
3 … Min bedste ven hedder Hugo-Emil
4 … Jeg går på Ingrid Jespersens gymnasieskole
5 … Min yndlingsklub er Liverpool.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto; Fra familiearkiv.