Vælg en side

Jeg vidste at B.93 udviklede dygtige spillere og trænere.

Jeg hedder Adam Mahad Farah Hersi, og er født 1. december 1997, Jeg kommer fra  København. Jeg studerer til at blive Film- og TV-produktionstekniker på NEXT. Jeg er cheftræner for B.93 U15 Elite Reserve 2 og det har jeg været siden marts 2021. Jeg har ingen familierelationer i klubben, men en bror ved navn Mohamed Hersi, som dyrker Para-atletik og jævnligt repræsenterer Danmark til stævner som VM og EM i Para-atletik.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg var på udkig efter trænerjobs i sommeren 2019, og jeg var til samtaler for et par klubber. Men jeg takkede ja med det samme, da B.93 søgte en assistenttræner for U17 2 holdet, der spillede i Øst 2 rækken. Jeg kendte klubben udefra, og jeg vidste at B.93 udviklede dygtige spillere og trænere. Så det ville jeg selvfølgelig gerne være en del af.

Det jeg holder mest af ved B.93
Jeg elsker fælleskabet og sammenholdet i hele klubben, men især på mit hold, U15 Elite Reserve 2. Vi har på virkelig kort tid formået at skabe en kultur og nogle rammer som gør træningen sjov, lærerig og udfordrende. Jeg elsker spillestilen, værdierne og træningsmiljøet i klubben. Vi prøver at implementere det over til vores hold, og det går allerede rigtig godt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg blev inviteret med som vikar-assistenttræner af Lasse Frølund til en U17 Divisionskamp mod AC Horsens og en træningskamp mod FCK, og selvom vi tabte begge kampe, så var det en lærerig oplevelse som har givet mig mere hår på brystet og blod på tanden for at prøve mere i fremtiden.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Begge mine forældre er somaliere
2 … Jeg har boet på Nørrebro stort set hele mit liv, bortset fra 8 måneder på Nordhavn
3 … Jeg bor i samme opgang som Jores Okores’ familie
4 … Jeg er fan af FCK og Arsenal
5 … Jeg laver events og radioshows i min fritid.

Skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg.