Vælg en side

Jeg drømmer om at kunne leve af fodbold.

Der er store forventninger til ugens profil. som lige er rykket op i vores 2. divisionstrup. Vi præsenterer Abdullah Iqbal, der er født 27. juli 2002. Han går i 3.G. på Vibenshus Gymnasium, og er for øvrigt profil nr. 218 i rækken af personligheder fra B.93.

Abdullah startede sin fodboldkarriere som syv-årig i B.93, og spillede der til han blev U14 spiller, hvor Abdullah var et år ude i Brøndby. Efter det år tog han til ’93 igen og har spillet der siden. Abdullah har med andre ord rundet 10 år i B.93 nu, og er hevet op på 1. Herresenior fra U19 her i opstarten til 2021 forårssæsonen, og der er store forventninger til ham. Abdullah bor med sine tre søskende, sin mor og sin far.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til jeg er i B.93, er fordi at det allerede i en ung alder gik op for mig, at B.93 er et perfekt match for unge spillere der vil færdes i et fantastisk træningsmiljø. Derudover er det en klub der bare gang på gang har bevist, at de er gode til at udvikle unge spillere.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det må nok være det fællesskab der er i klubben, og de mange gode mennesker man møder dagligt både på og udenfor banen, og på tværs af de forskellige hold.

Min største oplevelse i B.93 regi
Min største oplevelse i B.93 må være en af de mange udlandsture jeg har været på. Det er svært for mig at sige hvilken af dem der var den fedeste, men en af turene der gik til Italien som U15-spiller var fantastisk.

Fem ting I skal vide om mig
1 … Jeg drømmer om at kunne leve af fodbold
2 … Jeg er født og opvokset i Danmark, men har rødder i Pakistan
3 … Jeg bruger meget tid på at blive en bedre fodboldspiller i min fritid
4 … Jeg har været i B.93 i over 10 år
5 … Jeg har tidligere spillet offensive positioner, men er nu omskolet til midterforsvarer.

Skrevet af Claus Vandborg.
Topfoto og portrætfoto af Rasmus Rex.