Vælg en side

I dag har vi et af klubbens og landets største tennistalenter som “93’eren”, nemlig Zoe Helle Du Pasquier Jensen.

Zoe startede i klubben som kun 6-årig og har derefter taget alle med storm på mange måder – ikke mindst sine dygtige trænere og ledere i B.93. Hun er den yngste som er præsenteret i “93 eren” indtil videre.

Zoe Helle Du Pasquier Jensen (22. april 2005). Hun går i 6. Klasse på Københavns Skole & Idrætsakademi, og har en dansk mor og schweizisk far – derfra stammer det lange og eksotiske navn. Zoe er – i redaktionens optik – et af landets helt store tennistalenter (som “93 eren” fra 25. juni Sofie Vogel Bjerringgaard). Zoe er også landsholdspiller for Danmark.

Grunden til jeg er i B.93
Mine forældre så et opslag i lokalbladet (Østerbro Avisen), da jeg var 6 år gammel. Jeg har været i B.93 siden, og altid følt mig hjemme der – det er min klub.

Det jeg holder mest af ved B.93
Sammenholdet i klubben og alle de gode trænere, som kender mig rigtig godt.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det må være at blive Danmarksmester (i påsken 2017 blev Zoe DM-mester for U12 piger) og også udtaget til landsholdet (hvor der er vundet flotte sejre).

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg er en meget god ven …
2 … Jeg har en rigtig god appetit …
3 … Jeg vil gerne være verdens bedste til tennis …
4 … Jeg er ikke så glad for dyr …
5 … Min Grandonkel Ivan Du Pasquier fra Schweiz var tidligere professional tennisspiller og var med på det Schweiziske Davis Cup hold i 80`erne …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.