Vælg en side

Søren Boye Nielsen (født 20. september 1961) er oktobers sidste profil i “93`eren”.

En meget velkendt personlighed fra dagene på det gamle anlæg. Søren var en talentfuld tennisspiller, og lidt mindre talentfuld på fodboldbanen. Han er pt forsvarende mester af de gyldne`s golfturnering. Sørens storebror er Jan , som også er velkendt i B.93.

Grunden til jeg er i B.93
Vi boede på Østerbro og min “fædrende” familie spillede i klubben. Min farfar – og senere – min far havde boghandel på Østerbrogade 104, lige overfor Sct. Jacobs kirken, og med lågen ind til anlægget bag kirken, var B.93 min families have. Vi tilbragte oftest weekenderne på terrassen på det gamle anlæg. Jeg begyndte at spille som 5-6 årig.

Det jeg holder mest af ved B.93
Kammeratskabet som bevægede sig på tværs af tennisbaner, fodboldbaner, Sct. Jacobs Bodega og diskotek Trokadeo, samt ikke mindst klubben’s unikke placering midt i byen. Det var en dejlig tid.

Min største oplevelse i B.93 regi
Ud over utallige tennisoplevelser med gode klubkammerater, må det være five-a-side turneringerne i fodboldafdelingen. Vi havde også et super sjovt 6. senior hold i en del år, hvor min bror og jeg var med ofte, med fine fyre som Peter Andersen, Langer og Søren Anton.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Spiller kun tennis 5-7 gange om året nu, men syntes stadig det er sjovt …
2 … Spiller golf med entusiasme og hcp. 9,7 …
3 … Nyder turene ned ad “Memory Lane” i De Gyldne, og deltager i alle de arrangementer jeg kan …
4 … Er overbevist om at B.93 har haft en væsentlig rolle i min tidlige ungdom, og været med til at forhindre en “uheldig” karrierevej …
5 … Har endelig, i en alder af 56, lært at styre mit temperament nogenlunde …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.