Vælg en side

Dagens profil er dygtige og navnkundige Ronni Raun (født 25. maj 1987 ) Ronni arbejder for Københavns Politi og er gift med sin Mia.

Ronni debuterede i 2013 (pokalsejr på 2-1 over Herlev) på et hold, hvor der stadig er to tilbage i 1.holdstruppen, nemlig Emil Dyre og vores anfører Martin Heisterberg. Efter sin debut slog han – med tiden – alle konkurrenter af pinden og har siden været B.93’s førstevalg på keeper-posten.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg kom til B.93 efter et ophold i FC Øresund. Vi havde mødt hinanden det år B.93 rykkede ned i Danmarksserien. Vi tabte 1-0 på Østerbro stadion, og kan huskede at Emil Dyre lavede en tunnel på mig. De rykkede op i 2. div igen det år, og jeg tænkte hvorfor ikke lige få revanche imod Dyre og pille ham ned til træning i stedet.

Det jeg holder mest af ved B.93
Har været her i 3-4 år nu, og holder utrolig meget af klubben og alle de dejlige fans. Sammenholdet er noget af det der betyder mest for mig, og efter en stresset arbejdsdag, er der ikke noget bedre end at spille en god omgang bold med drengene.

Min største oplevelse i B.93 regi
Der er mange, men min største oplevelse med B.93 må nok være pokalturneringen sidste år – først en episk sejr (1-0) over Esbjerg, og siden en lodtrækning der medførte en tur i Telia Parken imod FCK. Den kamp gav godt nok et nederlag på 3-0, men en fed oplevelse.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Mit venstre ben er 3 cm kortere end det højre …
2 … Nicolas Nielsen er mit store idol …
3 … Jeg er blevet far til et lille barn i oktober …
4 … Jeg har lige købt hus …
5 … Spillede min kamp nr. 100 for B.93 hjemme imod Skovshoved (0-0) d. 16/9 2017 …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.