Vælg en side

Mogens Hansen (3. april 1962)
Efter mange fine kampe som ungdomspiller, blev det også til debut på divisionsholdet under Erik Dennung, men skader forhindrede Mogens i at få den karriere mange havde spået ham. Senere har han dog gjort fin gerning for B.93, og var en periode ungdomsformand i klubben. Nu er han – efter en pause fra Østerbro – tilbage i redaktionen for medlemsbladet og som bl.a webredaktør. Og huserer nu også på Masters og Supermasters.

Grunden til jeg er i B.93
Alle de personer som har gjort et uudsletteligt indtryk på mig; Gitte, Søren Bo, Wlady, årg ’58, Ole P, Ritter.. you name it! Der er kun én rigtig klub for mig. Også grunden til at jeg fik lyst at tage en tørn i klubben igen (Webredaktionen).

Det jeg holder mest af ved B.93
Jamen, en fortsættelse af foregående: Man kan her møde personer efter 15-20 år og så er det ligesom var det bare i går man mødtes sidst.

Største 93-oplevelse
Her vil jeg så dreje spørgsmålet til “den første”, nemlig mødet med klubben i skikkelse af klublegenden Poul Zølck: Husker det som igår at jeg stod med min mor over for “Bageren”; han med håndklæde om halsen (i sommervarmen!) og hver gang jeg som genert dreng stak hænderne i lommen, så fik man dem straks op igen da han hev mig let i håret!! Ja, det kunne man så gøre i slut tresserne…ha ha.

Fem ting I skal vide om mig …
… Fik discusprolaps som 2.års senior i “styrketræningslokalet” (dengang omklædningsrummet!). …
… Fagnørd (uddannet snedker og tømrer): Har altid noget igang med træ; pt. kanobygning …
… Har fået diplom af Teaterchef Preben Harris i 1987 for deltagelse i totalrenovering af Folketeatret …
… Været søsyg fra Hornbæk til Kalvehale i kapsejladsen “Sjælland Rundt” i ’84. Aldrig siden! …
… Involveret i webredaktion af tre hjemmesider (B.93, Sejlklub og Tømrerfaglærere) …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.