Vælg en side

Mathilde Marie Michaelsen (23. september 2002), er elev på Heibergskolen, og har spillet i B.93 siden hun startede til fodbold.

Hun er i landsholdsammenhæng og blev i juni udtaget til U-16 landsholdet. Hun spiller på B.93`s U-18 hold og har to brødre (Mads og Emil – førstnævnte spiller på U-19 holdet i B.93) Hendes styrker er (blandt mange) speed og indstilling.

Der har været bud efter Mathilde fra andre klubber, men hun bliver forhåbentlig på Østerbro. Hun har en meget spændende fremtid på fodboldbanen, og kan gå hele vejen til toppen.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg har spillet hele mit fodboldliv i B.93 og føler mig knyttet til klubben. Det er rigtig mange timer af mit liv, som jeg har opholdt mig på banerne og i klubben.Jeg bor på Østerbro og for mig er det vigtigt at både mit fodboldliv og mit skole- og fritidsliv hænger godt sammen. Derfor er det en stor fordel at jeg har B.93 så tæt på. Men det er absolut ikke kun det der tæller. Jeg har altid haft dygtige trænere, gode holdkammerater og god støtte fra klubben, derfor har B.93 altid været det rigtige for mig både personligt og også i forhold til min sportslige udvikling.

Det jeg holder mest af ved B.93
I alle de år jeg spillet, har jeg altid oplevet at vi har haft en god holdånd. Jeg synes også at der er en god stemning på tværs af pigeholdene, måske fordi vi har været på ture sammen. Jeg holder også af at trænerne er så engagerede, og jeg mærker tydeligt at de har et stort ønske om at udvikle hver enkelt spiller. Det er virkelig dejligt at de er så ambitiøse og brænder for det de laver. Det er også sjovt at spille i en klub hvor der både er drenge og piger, fra helt små og til voksne og på alle niveauer.

Min største oplevelse i B.93 regi
Vores ture til Gøteborg og særligt vores tur til Madrid står som nogle særligt gode minder. I Madrid spillede vi bl.a. mod Real Madrid, Villarreal og Lyon. Det var sjovt at møde de hold, de var dygtige og der var en sydlandsk stemning fra deres tilskuere.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Mit lykketal er 11 fordi min morfar spillede i nummer 11 …
2 … Jeg ser meget op til begge mine brødre …
3 … Jeg har et stort temperament …
4 … Jeg er på U16 landsholdet, mit mål er A-landsholdet …
5 … Min højre fodboldstøvle skal selvfølgelig altid på først …

Efter dette er skrevet, er Mathilde ramt af en korsbåndsskade, men hun hilser alle og siger hun vender tilbage i sin gamle form snart.

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.