Vælg en side

Martin Heisterberg (født d. 27 september 1987) har klubrekorden i gule kort (rygterne siger han har modtaget to røde).
Når han ikke diskuterer med dommerne eller styrer sit forsvar med stor autoritet, er han et yderst karismatisk menneske. Der ventes spændt fra visse af klubbens profiler, om han går hele vejen og tager klubrekorden med flest spillede kampe for B.93. Heister er gift med Trine, som kan bekræfte at hendes mand debuterede som 20-årig på divisionsholdet – dengang var træneren Erling Bøje, og Emil Farver var med på holdet – Heister startede på bænken i den kamp.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg er i B.93 fordi, at jeg er en rigtig Østerbro-dreng. Født og opvokset på Østerbro – og så arbejder jeg også i lokalområdet som lærer. Med andre ord er jeg i B.93 fordi, i min verden, er B.93 simpelthen bedste klub.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det som jeg holder mest af ved B.93, er de venner og det kammeratskab, som klubben har givet mig, gennem alle mine år her. Det er noget jeg sætter meget pris på.

Min største oplevelse i B.93 regi
Der er mange, men det må helt sikkert være kampen i Parken mod FCK. Det var en super kamp at spille, men det var mindst lige så fedt at opleve, det sammenhold og den opbakning, som klubben kunne mønstre til kampen. Det var stort, selvom vi tabte 0-3.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg er hurtigere end Emil Farver (redaktionen er fristet til at lave en test på dette postulat) …
2 … Jeg vil hellere se NFL end fodbold i tv …
3 … Nicolas Nielsen (242 kampe som målmand i perioden 1990/07) er mit helt store idol i B.93 …
4 … Som ungdomsspiller var jeg en farlig angriber …
5 … Min mor er den mest larmende person på Østerbro Stadion …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.