Vælg en side

Her har vi glæden at gå tæt på Malthe Engelsted (født d.11 august.1995). Han læser til Produktionsingeniør ved Danmarks Tekniske Universitet (DTU) og arbejder som senior- og juniortennistræner i B.93, når han ikke svinger ketcheren på vores dygtige tennishold.

Han er en meget vigtig personlighed for vores fine tennisafdeling . Hans mellemnavn er Baldur, hvilket er en personifikation af dagen og lyset. Vi tager de kreative briller på og ser symbolikken i dette mellemnavn.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg startede med at spille tennis i B.93 – som så mange andre unge gør – som fritidsaktivitet som barn. Her blev jeg tidlig mødt af dygtige trænere og inspirerende personer med et enormt engagement for spillet og især det tekniske aspekt ved den ædle sport. Det er en sport jeg elsker.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er de ildsjæle jeg har været så priviligeret at få æren af at lære fra og møde igennem min tid i klubben. Det er – og har altid været – en ren fornøjelse at møde mennesker der brænder for deres sport.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da jeg som ung junior fik mine første kampe for B.93’s 1. Hold som på daværende tidspunkt spillede elitedivision. Det var en stor ting for en ung spiller med ambitioner.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg har spillet i B.93 siden jeg var 8 år …
2 … Har hjulpet til som underviser siden jeg var 10 år, og begyndte at have selvstændige hold da jeg var 12 år …
3 … Jeg har spillet alt fra københavnerserie til elitedivision for B.93 …
4 … Mit bedste slag er forhånden …
5 … Mit værste slag er… forhånden (det er ikke en trykfejl/redaktionen)  …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.