Vælg en side

Ugens “93`er” er talentfulde Kristine Chlemann Lindgaard (født 14. august 1998). Hun er meget glad for sin klub B.93, men har også tid til at være tilkalde-vikar i en vuggestue på Vesterbro. Som udgangspunkt er hun placeret som højre back, og hun er en målrettet og karismatisk spiller i 1.holdstruppen. Hun skal – med resten af sine holdkammerater – igennem mange spændende kampe for B.93 i dette forår – et forår som hun (som os andre) naturligvis ser frem til med spænding. Kristine er en klasssisk konkurrencetype, som hader at tabe.

Grunden til jeg er i B.93
– Lige så længe jeg kan huske har jeg været medlem af klubben. Jeg har altid dyrket meget sport og da jeg startede til fodbold og tennis, var det selvfølgelig den lokale klub B.93. Her har jeg brugt utallige timer på tennisbanerne og fodboldbanerne. B.93 er derfor som et andet hjem for mig da jeg har brugt halvdelen af mit liv her. For mig er der altså en enorm tryghed i netop at være i denne klub.

Det jeg holder mest af ved B.93
– Pigerne på holdet er uden tvivl det jeg holder mest af og en af de mange grunde til jeg spiller i B.93. Det er nogle utroligt søde piger, som blandt andet gør det 10 gange sjovere at møde op til træning på en kold regnvejrsdag. Vi har en fantastisk stemning på holdet som gør at der er plads til alle. Dette har givet os et godt sammenhold som har haft stor betydning for vores træningsmiljø og oprykninger.

Min største oplevelse i B.93 regi
– Nu har jeg efterhånden været i klubben i mange år og har derfor mange gode oplevelser både fra tennis og fodbold. En af de største oplevelser er dog oprykningen til 1.division. Jeg har været med fra begyndelsen af 1.divisions projektet og til tider var det meget uoverskueligt. Især i starten hvor vi knap nok kunne stille hold og kun var 5-6 personer til træning, var det svært at tro på projektet. At vi så sidste år fik spillede os op i 1.div – og nu også kvalifikationen til 3F ligaen – var surrealistisk og befriende.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg er et rigtigt konkurrence menneske og hader at tabe …
2 … Jeg har ligget nummer 4 i Danmark i min årgang, da jeg var 14 år (i tennis) …
3 … Har spillet på førsteholdet på B.93’s tennishold ….
4 … Da jeg var 17 år valgte jeg at starte til fodbold igen efter en længere pause, hvor jeg fokuserede på min tennis – jeg spiller dog kun fodbold i dag …
5 … Jeg har været medlem af klubben siden jeg var fem år …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.