Vælg en side

Ugens profil i “93’eren” er Kim Trier Emanuelsen (født d.12 juli 1977) Kim arbejder som kok og har – på fodboldfronten – bl.a fungeret som ass. træner på 1. senior og cheftræner på U 12. Der går rygter om Kim`s kæreste Christa (35 år) og hans to børn Valdemar (7 år) og Leonora ( 4 år) spiser godt, da de deler bolig med dagens profil i Valby. Kim er kendt for at udtrykke sin holdning til tingene – det gør han også her.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg kom tilbage til 93 efter fem år i Brøndby IF. Jeg startede som senior spiller i B.93 som 22-23 årig, og derefter som ass. træner på U-19 og blev grebet af det at være elitetræner og var det i 93 de næste seks år i alt fra U 19- 15, jeg var 26-27 år. Grunden til jeg kom tilbage var at BIF havde lovet mig at komme på DBU A kursus men løb fra deres aftale. Så besluttede jeg at stoppe i BIF. Der kom hurtigt mange tilbud fra klubber på hele Sjælland, men jeg følte det var på tide at vende “hjem” til den hvide dame.

Det jeg holder mest af ved B.93
Noget af det jeg holder mest af er være ude på vores træningsanlæg i solen og mærke vores helt egen ånd. Duften og lyden fra byen tæt omkring – det er helt unikt. Udover det er jeg vild med at udvikle netop de spillere vi har i vores miljø, som er noget helt andet, end det de store drenge har.

Min største oplevelse i B.93 regi
Jeg har haft virkelige mange oplevelser med 93. Sportsligt er nok da vi vandt pokalfinalen med årgang 88-89 i Valby idrætspark, eller da vi sæsonen efter spillede i ligaen med 89-90 rundt i hele DK mod superligaklubber. Vi havde Zanka i truppen. Ellers er der en tur til Italien som jeg har svært ved at glemme. Det var en stor oplevelse. Vi mødte bl.a Juventus. Vi kørte i bus hele vejen. Vi havde et godt team og der var et sammenhold i truppen.
Ellers i nyere tid var jeg så heldige at få lov at komme med til Tyrkiet sammen med vores divisionshold – og træne et seniorhold, samt se den måde Sune gjorde det på. Det var interessant.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg hader at tabe – VIRKELIG hader det. Det kan gå mig på i lang tid efter. Der er ret sikkert nogle holdkammerater i min seniortid i klubben som blev lidt træt af mig, når vi tabte …
2 … Mit humør, som nok er lidt “kokke-agtigt” …
3 … Er elite træner med stort. Jeg søger altid at få det bedste ud af hver træning og kamp. Vil hele tiden rykke mine hold så langt som overhovedet muligt- det tror jeg mine unge drenge kan nikke genkendende til …
4 … Jeg har nok lidt for meget kant, som Frank udtrykker det. Jeg siger min mening lidt for ofte …
5 … Jeg er Brøndby-fan, ja tro det eller ej. Jeg har holdt med BIF siden 1993. Det er ingen hemmelighed i B.93. Ja, nu få jeg bøde af Sune. Men den tager jeg gerne. Lige som da jeg gik med i poolen i Tyrkiet med første holdet i BIF – shorts. Selv Zanka er efter mig når vi ses i ny og næ, men han er nu stadig en god dreng …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.