Vælg en side

Med blandt andet flere B 93 spillere på Hedegårdsskolen i Ballerup – hvor Kim er lærer – har vi gøre med en travl mand. Han er dog ikke mere travl end han hjælper til i seniorafdelingen, står for Five a siden og der går rygter om han er nøglespiller på Veteran-holdet (de rygter var meget svære at få bekræftet, til trods for jeg ringede til mange af holdets spillere ).

Kim (født d 23. januar 1971) er gift med Kirsa, som han romantisk har opkaldt sin mailadresse efter. De har to drenge (Anders på 17 år og Søren på 14 år) og Kims far var en kært medlem af B.93, nemlig afdøde Leif Milwertz.

Grunden til jeg er i B.93
Min mor og far mødte hinanden i B 93 og jeg har derfor fra helt lille af, vokset op i klubben og altid fulgt 1. holdet – uden dog at få kampe på det.

Det jeg holder mest af ved B.93
Alle de gode mennesker, det fantastiske sammenhold som er på vores veteranhold, det store frivillige arbejde der bliver lagt i klubben, samt det at opleve hvor mange ældre medlemmer. som altid bliver i klubben.

Min største oplevelse i B.93 regi
Svært at vælge mellem, da vi slog Dynamo Dresden ud af Europacuppen for pokalvindere i starten af 80 erene, og gik videre – hvilket var ret sjældent at danske hold gjorde den gang – eller da vi fik en fin oprykning til Superligaen i 1998.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Har som den eneste nogensinde haft 12 rigtige i Palle Banks quizzen …
2 … Stået lige ved siden af Donald Trump (er det godt eller skidt?) …
3 … Vundet Five A Siden to gange …
4 … Følger mine drenge i deres sport. Min ældste søn har været kåret til årets talent i fodbold, hvilket vist er mere end hans far er blevet kåret til …
5 … Min kones fætter har spillet på 1. holdet (Rene Heitmann) …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Claus Vandborg
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.