Vælg en side

Josefine Andersen Kold (født 19 oktober 1996) var en meget dygtig målmand for det succesrige kvindehold, men gik desværre i stykker (efter at have stået en flot kamp) i slutningen af opgøret mod Greve. Hun har vist sig som en ægte holdkammerat, da hun har sagt ja til at være holdleder for pigerne. Josefine er et samlingspunkt, da hun skaber gejst på mange måder. Nævnes kan det at hun tager ghettoblaster og frugt med, og altid sørger for den fine stemning. Hun har en søster, udover sin mor og far og holder et sabbatår fra studierne. Josefine røber at hendes største drøm er at komme tilbage til fodbolden. Det har hun fortjent går i opfyldelse.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til jeg er i B.93 det er at, det er en fantastisk fodboldklub at være i. Der er sådan et godt sammenhold både på banen og ude på banen, samt rundt omkring i klubben.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det er at man i klubben/holdet, fokuserer så højt og professionelt på fremgang og oprykning i klubben. Det kan jeg rigtigt godt lide

Min største oplevelse i B.93 regi
Mine største oplevelser i klubben, er at være med helt fra starten af med alle de mange oprykninger i streg og nu hvor vi står til at skal spille oprykning spillet til 3F ligaen her til foråret. Det bliver meget spændende.

Fem ting I skal vide om mig…
1 … Jeg er en kæmpe Brøndbyfan, så hvis jeg ikke er i B.93, så er jeg på Brøndby Stadion på sydsiden.
2 … Hele mit liv har stået på fodbold. Jeg startede i Roskilde og så blev jeg hentet ind til Brøndbyernes IF som 13 årig . Der havde jeg en træner (Christina),og hun gav mig et citat der hed: “Der kun en vej og det er kun en vej og det er fremad”
3 … Jeg er en meget hjælpsom person, det er lige før jeg hjælper andre ind jeg hjælper mig selv først.
4 … Min allerstørste drøm lige nu den er at komme tilbage til fodbolden, efter jeg (snart) skal opereres i mit forreste korsbånd som er knækket. Jeg har været skadet i snart et halvt år.
5 … Udover at jeg virkelig godt kan lide at spille fodbold, og om vinteren kan jeg godt lide at stå på ski nede i Italien.

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.