Vælg en side

Jesper Dahlmann de Leon er denne uges profil i vores “never ending story” med at præsentere klubpersonligheder, og et eksemplarisk princip, som belyser hvilket drev der er i vores pigeafdeling. Jesper (født d. 19. November 1986) er gift med Emilie og har to piger, Tove på 10 mdr og Asta på to år. Jesper er en populær og afholdt cheftræner på U16 piger, og lige har afsluttet sin A-træner licens (det kommer han selv ind på i sine svar på de klassiske spørgsmål senere) Vi er glade for at have pokalhelten Jesper i B.93.

Grunden til jeg er i B.93
Jeg kom til B.93 i sommeren 2016 efter samtaler med Bjarke og Vinnie. (til info er de henholdsvis pigechef og talentudviklingschef) Da jeg mærkede deres entusiasme, var jeg slet ikke i tvivl om at jeg skulle til B.93. Og jeg er siden kun blevet bekræftet i at B.93 er den rette klub. Pigeafdelingen er i konstant udvikling og fremgang og det er en fornøjelse at være en del af.

Det jeg holder mest af ved B.93
Sammenholdet. Vi har en rigtigt velfungerende trænergruppe med et stærkt samarbejde og et godt sammenhold. Det giver en rigtig god platform at køre talentudvikling ud fra.

Min største oplevelse i B.93 regi
Klart pokalfinalen i foråret 2017, hvor vi som stærkt undertippet, vandt pokalen efter en kæmpe arbejdsindsats fra pigerne.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg stoppede med fodbold i en alder af 20 år pga skader …
2 … Jeg har været træner i otte å. Primært drenge,, men de sidste to år har jeg trænet pigefodbold …
3 … Jeg er oprindeligt fra Fredericia og har spillet i både Vejle Boldklub og FC Fredericia …
4 … Jeg har netop afsluttet min A-licens d. 3. januar …
5 … Udover fodbold har jeg en stor passion for vin og god mad …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.