Vælg en side

Vi præsenterer i dag Flemming Lauenborg (født 30. oktober 1959). Han er tidligere kendt som Flemming Bendtsen og hans kælenavn i B.93 er Woody. Dagens offer er salgsansvarlig for Polytan Danmark inden for alle slags sportsbelægninger; kunstgræs, atletik, tennis m.v.

I B.93 er Flemming bindeled til seniorafdelingen mellem fodboldbestyrelsen og aps, samt en af kræfterne af udviklingen af vores seniorafdeling. Han er gift med Inge-Merete og har tre drenge i alderen 21-26 år. Han var en solid back engang – det menes ikke han var mere!

Grunden til jeg er i B.93
Uagtet jeg har været engageret i andre klubber har jeg aldrig sluppet følelserne for B.93 – en ungdomstid og
mange gode venskaber knytter en til klubben.

Efter at have været inddraget i oplægget til det nye aps. og mine nære venskaber med Hans Drachmann og Ole Ringheim har det været naturligt for mig på et tidspunkt at vende tilbage og være en del af den skare af personer, som forsøger at skabe det miljø som jeg selv værdsatte højt da jeg var ung.

Jeg føler i høj grad at sammenhængskraften i B.93 er vigtig og er med til at skabe det ‘hele menneske’ og det vil jeg gerne være med til at arbejde for at vi udvikler.

Det jeg holder mest af ved B.93
Venskaberne som jeg har fået fra barn til voksen og uagtet jeg ikke har set alle i mange år har vi et fællesskab
og en jargon som er helt unik.

Det er skabt i en tid hvor vi havde en meget stor seniorafdeling og alle kendte alle og talte med alle. Husker en torsdag aften efter vores Pokalfinale mod Vanløse på Østerbro Stadion som ynglinge. Vi havde spist i klubben og fået nogle ‘kringler’ i restauranten. Ole P tilsluttede sig selskabet  og endte med på Woodhouse om natten – det var ikke sket i andre klubber. Fællesskabet.

Min største oplevelse i B.93 regi
Rejserne som Leif Holm arrangerede, bla 14 dage i London 1975 og pokalfinale som Ynglinge. Arbejdede som hjælpetræner og holdleder sammen med Hardy Gynild for vores talentfulde årgang med Svend Rose, Ahmed Nur, Zornig m.v.. til en turningsmesterskab i YKLF samt en pokalfinale mod KB som vi desværre tabte 4-3 – Hardy  er en af de dygtigste trænere jeg har mødt – stor fodboldbegavelse.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg har en fantastisk familie …
2 … Jeg er loyal overfor mine venner …
3 … Jeg hader jantelov – misundelse over andres succes er dræbende …
4 … Jeg er liberal og tror ikke på at lighed er vejen til alt godt – her har man tildens til at vælge den laveste fællesnævner …
5 … Jeg er fan af Tottenham Hotspur og har været siden vores besøg i klubben i 1975 – og fordi de har samme dragter som B.93 …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.