Vælg en side

Finn “Ludo” Jensen (født 16. juni 1946) er pensionist efter 46 år i Danske Bank. Efter 1½ års fodboldpause forsøger han muligvis comeback som målmand på +70 holdet. Ludo sidder i Kulturudvalget og er gift med Kitty.

Han har en bonusdatter og to (citat) vidunderlige børnebørn, som han følger meget. Han var 20 år da han debuterede på 1. holdet.

Han var kendt for at lave “tunneller” i feltet og få mange fibersprængninger. Ludo-navnet har han fået af Palle Banks, et navn han kendes bedre under end navnet Finn Jensen.

Grunden til jeg er i B.93
Blev lokket til af tre skolekammerater, der alle spillede i 93. Boede nærmere Nørre Alle, hvor AB holdt til, og hvor min storebror allerede spillede. Så der skulle jeg absolut ikke spille.

Skulle spille kamp på 1. lp. allerede tre dage efter jeg blev indmeldt mod FREM, hvor jeg som centerforward skulle lave vores mål. Jeg rørte bolden få gange, og vi tabte 8-0. Returkampen hjemme spillede vi iøvrigt 2-2.

I øvrigt ejede jeg intet fodboldudstyr, men vores træner Jørgen Voigt fandt noget i glemmekassen, så jeg var i stand til at spille.

Det jeg holder mest af ved B.93
B.93 er og har altid været min klub. Her har jeg mødt talrige pragtfulde mennesker, både som spiller og træner i rigtig mange år. Den specielle ånd, der hersker i klubben, hvad ikke mindst de forskellige arrangementer (nostalgifesten for tidligere 1. holdsspillere og ledere, og “De Gyldne” for næsten alle) vidner om.

Min største oplevelse i B.93 regi
Det er svært, men lad mig nævne i flæng: som ungdomsspiller at have tilbragt langt det meste af fritiden på det gamle anlæg, debut på 1. holdet i 1966, oprykning til 2. division i 1972 og til 1. division i 1974, pokalvinder som træner for 1. drenge i 1978 med spillere som Per Holm, Tysker og Moes bl.a. og DM-ynglingefinalerne mod OB i 1990 med en meget stærk årgang, også selvom vi tabte.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Tilbringer meget tid i vores sommerhus på Enø …
2 … Kommer for lidt i klubben (se ovenfor) …
3 … Holder meget af at se international fodbold i TV (især Champions League, og de øvrige store ligaer) …
4 … Dyrker meget motion …
5 … Jeg er meget selskabelig og kan lide at tilbringe tid med personer, jeg holder af  …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Mark Bernquist.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.