Vælg en side

Denne måneds første offer i “93’eren” er en spiller som er vendt tilbage til B.93 (fra Frem), og selvfølgelig indtrådt i divisionstruppen.

Han har spillet over 200 kampe for klubben, og det bliver nok til en del flere. Han fik debut for B.93 i 2004 – med et nederlag. Vi præsenterer Emil Dyre Nielsen.

Emil Dyre Nielsen (9/2 84) er skolelærer på Hendriksholm skole -og selvfølgelig fodboldspiller i B.93. Han er gift og har tre børn. Emil Dyre blev af Divisionsforeningen kåret til ’Årets profil 2010’ i 2. division/øst.

Grunden til jeg er i B.93
Grunden til at jeg i denne omgang er tilbage i B.93, er at det er min klub og jeg altid har vidst at jeg ville slutte af i B.93. Med det sagt er jeg ikke tilbage for at tage et hurtigt halvår, og så stoppe. Fysisk har jeg det godt, så hvis jeg kan holde mig skadesfri, håber jeg på at spille minimum et år mere.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det må være klubhuset og banerne ved Svanemøllen. Et meget specielt sted med en fantastisk atmosfære og som stort set altid summer af liv. Et sted der med årene er blevet en slags andet hjem for mig, hvor jeg altid føler mig velkommen.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da jeg var hvad der dengang, hed 2. års junior, var vi til en turnering i Mexico. En utrolig tur både kulturelt og sportsligt med en masse oplevelser. I øvrigt nok det mest talentfulde 93 hold jeg har spillet på, med spillere som Bajram Fetai og Olcay Senoglu. Og for det ikke skal være løgn, var det vores nuværende sportschef Frank Nielsen der var træner for det hold.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg er som sagt gift og har tre fantastiske børn. Anoir på 8 år og tvillingerne Nura og Jamil på 6 år. …
2 … De fleste ved det nok, men jeg har et kolossalt temperament som i mine ungdomsår til tider voldte mig lidt problemer på banen. Jeg synes dog jeg har fået okay styr på gennem årene …
3 … Som lille var jeg kæmpe fan at Steve McManaman og Liverpool. Dette stoppede dog brat da han skiftede til Real Madrid. Herefter begyndte jeg at støtte Real Madrid og har gjort det siden …
4 … Jeg er uddannet folkeskolelærer og har Dansk, Idræt og Madkundskab som linjefag …
5 … Jeg har hele mit fodboldliv aldrig haft en alvorlig skade, indtil jeg brækkede anklen for godt halvandet år siden …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto: Christian Midtgaard.