Vælg en side

Dagens profil i 93’eren er Daniella Ariadne Diaz de Jaffa (født d. 9 juli 2002), som har dansk far og mexicansk mor. Hun går på Nørre Fælled Skole – idrætslinien i 9. klasse, og spiller på B.93`s U 18 DM hold.

Daniella bor i Gl. Holte med sin far, mor storesøster og lillesøster. Hendes søstre har begge spillet fodbold men spiller ikke længere. Hun fortæller at hendes forældre har aldrig selv interesseret sig for fodbold, før hun og hendes storesøster begyndte at spille som meget små.

Hendes familie støtter hende meget, og bruger også rigtig meget af deres tid på afhentning efter træning og kørsel til og fra kamp, lige meget hvor kampen spilles. Hvilket Daniella selvfølgelig er meget taknemmelig for.

Grunden til jeg er i B.93
Efter 11 år i BSF valgte jeg at skifte klub til B.93 fordi min træner Anders Vang havde taget en beslutning om at skifte BSF ud med B.93 fra sommeren 2017. Jeg valgte så at tage med ham, sammen med nogle andre piger fra BSF, fordi han har udviklet mig så ekstremt meget, og er grunden til at jeg er den spiller, som jeg er den dag i dag.

Det jeg holder mest af ved B.93
Det jeg holder mest af ved B.93 er helt klart alle de folk som er en del af klubben. Man får rigtig hurtigt gode relationer til selvfølgelig ens egne holdkammerater, men også på tværs af hold og årgange. Jeg kan også rigtig godt lide at pigerne bliver prioriteret så højt som de nu gør. Vi har gode træningsfaciliteter, både baner i klubben og ved Ryparken – og så selvfølgelig styrkelokalet.

Min største oplevelse i B.93 regi
Da jeg jo kun har spillet i B.93 siden i sommers, har jeg ikke haft de helt store oplevelser/minder endnu, men alligevel vil jeg gerne nævne vores ture til og fra Jylland. Selv efter nederlag er der en god stemning den lange vej tilbage til København i bussen.

Fem ting I skal vide om mig …
1 … Jeg har en del ritualer før kamp, fx. spiser jeg bacon før hver kamp, og hører spansk musik før kamp …
2 … Jeg er halv mexicaner …
3 … Jeg har lige fået debut på U16 landsholdet i en kamp mod Tyskland …
4 … Mit lykketal er nr. 4, fordi det er det nummer der står på bagsiden af min allerførste kampbluse …
5 … Jeg har et stort temperament …

93’eren er skrevet af Claus Vandborg.
Foto af Mark Bernquist.
Se arkivet med tidigere 93’eren portrætter.